דחוף הצילו עזרה...

מיכל27

New member
דחוף הצילו עזרה...

בנות אני בצרות צרורות אנא עיזרו לי בני בן התשעה חודשים החליט להתמרד ואינו מוכן לאכול מתחליף החלב (רמדיה סופר פורמולה) שזה המזון העיקרי שהייתי נותנת לו (4 בקבוקים ליום). המצב הזה נמשך כבר כמה ימים והזאטוט נעשה יותר ויותר החלטי ניסיתי דרכים אחרות למשל החלפתי את הפורמולה ולא הלך דבר נוסף שניסיתי היה להסמיך עם הדייסות- קורנפלור/דגנים/אורז ולתת עם כפית. בקיצור שום דבר לא עוזר ואין הרבה דברים שאפשר לתת במקום בגיל הזה אז אנא מניסיונכן אם יש איזו דרך לשכנע אותו כן לאכול את תחליף החלב רעיונות לדברים שאפשר לתת במקום שתפו אותי אם עברתן חוויה דומה בתודה מראש מיכל

וואו..לעמית היתה תקופה כזו..

נדמה לי שזה היה בגיל 9 חודשים.. והאמת שקצת שמחתי.. הכנתי לו פירות-בננה,תפוח,אגס וביסקוויט כמחית.. מרק ירקות.. על לחם שמתי קצת אבוקדו..וגיוונתי עם טחינה... וניסינו דייסות אבל אצלינו זה ממש לא... אחרי כמה ימים אבר העניין והוא חזר לסימילאק..!

בגיל הזה הוא יכול לאכול הרבה דברים

פירות, ירקות, עוף (טחון במרק או חתיכות קטנטנות - תלוי בכושר הלעיסה שלו), דייסת אורז (אמיתית - לא מאבקה), מוצרי חלב (גבינה, יוגורט, מעדן - על זה יש ויכוח, אני הולכת לפי ההמלצה של הרופא של איה שמותר, בעיקר אם הוא ניזון מפורמולה וידוע שלא אלרגי). הוא לא אוכל בכלל מוצקים? רק פורמולה?

למעלה