דחוף וחשוב

דחוף וחשוב

היי.

אני עברתי ניתוח טבעת בחודש אפריל כרגע אני סגורה על 8 ואמורה יום רביעי שיהיה ללכת לסגור עוד ולצערי הרב אני לא רואה כל כך הרבה הבדלים,אומנם הגוף שלי לא מפסיק להשתנות אבל אני לא יורדת במשקל.
אפילו נרשמתי לחדר כושר ואני עושה ספורט באופן קבוע ועושה חוגים אבל אני חושבת שהטבעת לא עוזרת לי...באמת שאני מתוסכלת ויש לי כבר מחשבות על להוציא את הטבעת.
אני אוכלת לא הרבה,אני יודעת איך להתנהג עם הטבעת (אני חושבת שאני יודעת) ברוך ה' לא כואב לי,ואני יודעת לאכול לאט וקצת.
אבל שום דבר לא עוזר לי,לא ניראה לי הגיוני לרדת 8 קילו אחרי 4 חודשים ורוב הירידה קרתה בחודש הראשון.
אני באמת זקוקה לעזרה שלכם.

אני לא אוכלת הרבה שטויות ומשתדלת אפילו לא לאכול בלילה,אז למה שום דבר לא עוזר לי?!?!?
אולי כדי לי ללכת לדיאטנית מקוצעית שמתעסקת בזתונה לאחר ניתוח טבעת?
בבקשה אני חייבת את הייעוץ שלכם כי אני כבר מתוסכלת!

תודה מראש..:)

קוביd1

New member
דנה כהן

רגע.... כבר מחשבות להוציא את הטבעת ,מה קרה מה המהירות הזאת ,את חושבת שתוציאי את הטבעת תעשי משהו אחר ותרדי במשקל בצורה מטאורית ,טעות חמורה .
ממה שאני מציע ללכת לדיאטנית שמתמחה בניתוחים בריאטרים ,תקבלי ממנה תפריט מה לאכול כמה ומתי ,חוץ מזה פגשתי הרבה מנותחי טבעת שלא ירדו בתקופה הראשונה אחרי הניתוח בכו ,קיטרו ,ובסוך התחילה ירידה טובה ,עד הגעה ליעד.
ס.ב.ל.נ.ו..ת

קובי

קובי

אין פה עניין של סבלנות,אני כבר 4 חודשים אחרי הניתוח ואני לא רואה תוצאות..זה קצת לא הגיוני.
שלא תחשוב שאני חיה בסרט כלשהו שאני חושבת שאני ירד 40 ק"ג תוך 4 חודשים,אבל אני לא רואה שאני מתחילה לרדת בכלל.

אני מאוד מציאותית ויודעת מה קורה מסביבי אבל אני פשוט לא מבינה למה אני לא יורדת,חבל שאתה לא מבין את התסכול שלי.

קוביd1

New member
דנה

מבין את התסכול שלך ,תאמיני לי אני מבין את אלה שעוברים ניתוח ורוצים לראות תוצאות
אבל במשך 13 שנים שאני פה בפורום ,וראיתי מאות מקרים ,גם הרבה מקרים של אנשים שלא ירדו בתקופה הראשונה ,ואחרי זה ירדו במהירות
למה שלא תיגשי לדיאטנית ותראי מה קורה איתך ,יכול להיות שמה שאת אוכלת ,לא מתאים ,תבדקי בכיוון הזה ,ואני מקווה שבעוד כמה חודשים .תדברי אחרת.
מאחל לך הצלחה מכל הלב ,ותאמיני לי שאני מבין את התסכול שלך ..

קובי

קובי

אוו עכשיו אני מרגישה יותר טוב,עכשיו אני מרגישה שאת מבין אותי..פשוט מההודעה האחרונה שלך הרגשתי קצת תקיפה מהצד שלך וקצת חששתי.

הייתי לפני חודש אצל דיאטנית מטעם הקופת חולים שלא עזרה לי בכלל!
האם יש לך איזה דיאטנית טובה להמליץ לי עליה?אני גרה בעיר פתח תקווה שזה במרכז.
***כמו כן אין לי בעיה שהדיאטנית תהיי פרטית ואני יצטרך לשלם כסף...העיקר שמשהו יעזור לי כבר!

תודה תודה תודה...:)

אופירA

New member
מנהל
אני לא מכירה דיאטנית, כי אני לא משתמשת בזה

אבל אני יודעת לשקף לך את המצב שלך אחרי 4 חודשים, אם את נותנת לי בשיחת טלפון את כל הפרטים של הסגירות במשך 4 החודשים, תמונה על התזונה שלך מאז הניתוח, לפני הניתוח, היסטוריה של השמנה ורקע משפחתי, ונתוני בריאות שלך (אני שואלת את השאלות המכוונות, לפי התשובות שאני מקבלת ממך).

יש סיבה שירדת רק 8 קילו ורובם בחודש הראשון. ברוב המקרים אני עולה עליה מהר מאוד. חשוב לעלות על הסיבה, כדי לדעת איך להתמודד מולה. כי אם את אוכלת מעט ולאט ופעילה גופנית, ועדיין לא יורדת בקצב מתקדם - אז צריכה להיות סיבה אחרת.
אולי לא מספיק שותה.
אולי לא מספיק מוגבלת.
אולי בעיה קשה במיוחד עם גנטיקה וחילוף חומרים (העצה כנגד זה - להתמיד, והמון סבלנות. ולפזר את האוכל על פני היום כל 3 שעות. הצלחנו לעזור גם לאלה, שהם המקרים הכי קשים בהורדה במשקל).
אולי תרופות.
אי אפשר לדעת על רגל אחת. בלי לראות את כל התמונה כולה, בעיקר את תמונת העבר.

בכל אופן, 4 חודשים בטבעת זה לא הרבה, הגם שזה לא מעט, כי כבר עשית 3 סגירות. כמו כן, כיוון שאת הולכת לסגור ביום רביעי, מאוד מאוד חשוב לי שלא תסגרי בצורה לא נכונה (עפ"י "עצתו הנבונה" של המנתח), ותיאלצי לרוץ ביום ראשון לפתוח בסורוקה... או במיון שיפתח לך את כל הטבעת ותצטרכי להתחיל הכל מחדש וגם לבלבל את הקיבה שלך...
כיוון שכל יומיים יש לי טלפון ממישהו שסגר לא עפ"י העצות שלי ונאלץ לרוץ לפתוח/לא הצליח לנשום/נכנס לפאניקה/בקיצור - שילם מחיר יקר על כך שהוא שומע ל"עצתו הנבונה" של המנתח בנוגע לסגירה ולעוד דברים - אני ממליצה לך מאוד לא להצטרף לקבוצה המכובדת הזו, אלא להתקשר אלי לפני הסגירה. כלומר היום. כלומר עכשיו!
זה המצב הכי מסוכן - שבו את מתוסכלת עקב ירידה קטנה מידי, אבל סגורה כבר 8, וכאן קורות התופעות שסוגרים יותר מידי ומשגעים את הגוף והנשמה.

תשמעי לעצה נבונה ותתקשרי לשיחת ייעוץ. אם את לא רוצה ייעוץ מלא וכללי בנוגע לסיבה למה אין הרבה ירידה עדיין, אז לפחות בנוגע לרמת ההגבלה וכמה לסגור מחר כדי לא להסתבך. הספיק לי היום ממה שטלפנו אלי אלה שסגרו אתמול...
03-5781855 (לא בשבת), אם לא עונים תשאירי הודעה עם שם וטלפון.

ואם לא תרצי להתקשר, לפחות תשבי אחרי הסגירה ותשתי 4 כוסות מים. לא 3, לא 2, למרות שזו עצתו של המנתח (את הכוס הראשונה בשתייה רצופה. את השאר בנחת, עם הפסקות בין הכוסות, לא חייבים בבת אחת, אבל לא בקצב של חצי לגימה וכמה דקות הפסקה...)
אם 4 כוסות לא עוברות חלק לגמרי, אל תלכי הביתה בלי לפתוח חצי מהסגירה ולשתות שוב 4 כוסות מים. תכיני מספיק זמן בשביל השתייה, וגם להגיע לשירותים כדי שיהיה מקום לעוד סדרה של 4 כוסות.
המכסימום שהייתי סוגרת במקרה שלך, בלי לדעת יותר פרטים, זה עוד 1, בתנאי שאת לא מוגבלת מספיק וצריך עוד להוריד את כמות המזון. השיקול כמה לסגור זה רמת ההגבלה בזמן האכילה ולא רמת ההרזיה...

אופירה היקרה.

אני ממש שמחה שענית לי,כיף לדעת שיש אנשים שבאמת רוצים לעזור.
אני ממש אשמח להתקשר אלייך רק תגידי לי מתי אפשר להתקשר אלייך מחר?(פשוט רק עכשיו חזרתי מהחדר כושר וכבר מאוחר).
אני ממש אשמח לשוחח איתך ולשמוע לכל עצותיך.

תודה תודה תודה..:)

אופירA

New member
מנהל
מ-9 בבוקר עד לפני כניסת השבת (18.30)

אם יצאתי לשעה לקנות גבינה וירקות, תשאירי הודעה ואתקשר מיד כשאחזור.

ליבי3617

New member
יש הרבה

לאיזו קופה את שייכת?
אם תרצי מישהי פרטית יש מישהי שהיא גם דיאטנית וגם מאמנת הרזיה.
כתבי לי מסר

למעלה