דחוף ולקרוא ! קצת ארוך אבל חובה!!

ttome

New member
דחוף ולקרוא ! קצת ארוך אבל חובה!!

היום הייתי בהרצליה בחוף עדן...אני רואה אותם וזה...(הייתי עם אמא שלי),אז אמא שלי שמה לב לכמה פרטים שאני רוצה להגיד לכם אותם כאן: 1.היא שמה לב לאישה שעומדת מאחורי כל ההפקה שלהם,היא דיברה איתם,ואז היא הלכה כאילו היא מסתובבת... 2.במקרה אותו אישה גם זכתה בפרס!ולא רק זה היא מצאה אותו תוך כמה שניות!זה לא נמשך יותר מ 2 דקות! 3.אם תסתכלו כל הזוכים הם מבוגרים ולא ילדים ! שכנראה הם משתפים פעולה איתם! 4.אפשר לראות כשהם היו בבית וואלה לקח הרבה זמן לחפש את זה עד שהגיע בן אדם מבוגר ובתוך שניות אחדות לקח את הכסף! אז בוא נעצור שנייה ונחשוב!אולי כל האנשים האלה משתפים פעולה איתם??אולי בכלל המעטפה מוחבאת על אחד האנשים ואז הוא מוצא אותה...ואחרי זה הוא מחזיר להם את הכסף ! אולי הוא עובד איתם! אז אני חושב שכל זה ...זה שקר אחד גדול שהכל מבויים מראש !!! תחשבו בהגיון! למה לתפוז לשלם כל יום במשך 5 פעמים בשבוע 1100 שקל?! במקום להביא את הכסף לבן אדם ולבקש לשתף איתם פעולה!וגם ככה הם מרוויחים גולשים!אני בטוח שהכסף שזכו בו היום זה אותו הכסף של שבוע שעבר!וזה יהיה גם הכסף של שבוע הבא!אני רוצה שתחשבו על כל זה טוב ותגידו לי מה אתם חושבים על זה!!

ttome

New member
זה גם מה שאותי מעניין!

אנשים רק תבינו שלפי דעתי עובדים עליכם בעיינים!! זתומרת שימו לב! שאתם חייבים להפוך את עמוד הבית לתפוז כדי לראות תסיסמא...כי הם שמו לב שזה כנראה לא עובד בלי סיסמא (הרוב לא הופכים את תפוז לדף הבית) אז הם החליטו לעשות עם סיסמא!!

ttome

New member
תקראו ותגיבו!כי אם אתם חושבים

מה שאני חושב אז צריך לעשות משהו!!!

יוטו

New member
צודק ב100% ../images/Emo88.gif המקרה של אור

היה מקרה חד פעמי שהם באמת חילקו 1100 שקל .

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif לגבי ארבע אני חושב שאת טועה

כי אם תסתכלי טוב תראי זהזה שזכה היה שם כל הזמן עוד לפני שהם יצאו לחפש וגם בשביל מה להם לעשות את זה??? הרי בכל מקרה הם צריכים לשלם כסף למנחות ולצלמים ולכל מי שבא איתם וגם הם לא היו זזים מתל אביב עד לחיפה למשל או פתח תקווה או למקומות כאלו רחוקים רק בשביל שאף בן אדם רגיל לא ימצא את הכסף...

ttome

New member
אוקי אז הם שילמו לאנשים

ולכל צוות ההפקה והכל! ורק שתדע זה בכלל לא כמו מה שאתה חושב צוות הפקה!!זה בסך הכל 2 מצלמות וידיאו קטנות עם מיקרופון זה לא צלם מי יודע מה! ואחי תבין הם עושים את זה כדי שאף אחד לא ישים לב! אני לא מאמין לכל זה! אני רוצה ללכת פעם אחת מוקדם לשם אפילו לפני שהם יגיעו ולראות מה קורה שמה!

ttome

New member
כל מי שחושב כמוני אני מבקש

לכתוב פה הודעה כי אני כבר חשבתי על משהו לעשות! אז קודם כל נראה מה המצב..(מי חושב כמוני ומי לא)אני מבקש כמו שכבר אמרתי ! כל מי שחושב כמוני או שעכשיו השתכנע שזה נכון לכתוב פה הודעה!

אור כ

New member
כן זה הצלם הכי מעפן שראיתי בחיים

כן זה הצלם הכי מעפן שראיתי בחיים שלי נשבע לכם כזה צלם גרוע לא ראיתי בחיים ממש על הפנים. תחזרו לסרטונים של הימים הראשונים ותראו את איכות הצילום של הצלם(לא המצלמה!!). ממש כזה גרוע, ואפילו אין תאורה!!! ממש צלם חובבן אני ממש רתחתי כשראיתי את הסרטונים שתפוז שמו ובחרו צלם כזה חובבן יואו אני פשוט משתגע תסתכלו על כל הצילומים. בהמשך השבוע הוא השתפר(או שהחליפו אותו לא יודע!). אבל עדיין הוא חובבן וילד בן 12 מצלם יותר טוב. הוא ממש מוציא שם רע לכל הצלמים והוא ממש עיצבן אותי!!!!!!!!!

יוטו

New member
שמו בכלל ת'קטע של הערב ? וכן

אנח תמיד חשבתחי שתפוז מרמים את הגולשים.. (לכן גם אני לא מתאמץ לקבל חופש מהצבא כדי לחפש ) כול מי שבחופש - אל תבזבזו את החופש על זה , אלא אם כן - אתם מתים משיעמום בבית ואין לכם עבודה .. וגם אז - רק אם זה ממש קרוב אליכם ..

etii2

New member
איזה ספקולציות מטופשות

תפסיקו עם השטויות האלה משהי שמתכתבת כל הזמן בפורום זכתה

ttome

New member
לפי דעתי זה ממש מוזר!

גם תסבירו לי מה יש להורים,אנשים בני 40 פלוס לחפש במשחק הזה?!אין להם חיים חוץ מלעשות תדברים האלה כמו עבודה ודברים כאלה אולי ילדים אבל מבוגרים??!!

דיס קיט

New member
../images/Emo41.gifלמה?../images/Emo41.gif

כי רק ילדים קוראים בתפוז? כי רק ילדים זקוקים לכסף? כי רק ילדים אוהבים לזכות? איזה שטויות אתה מדבר

RaZiK4

New member
../images/Emo45.gif מה זה השטויות האלו

מה האינטרס של תפוז לעשות את זה?

egoz4

New member
זוכה מאושר

אח שלי יש לך "תאורית קשר" מעניינת מאד אך דע לך שאינני שייך למשפחת תפוז ובכל זאת נפל בחלקי הזכות לזכות בכסף הנכסף!!! בהצלחה לכולם בהמשך הדרך, ותפסיקו להיות פסימים, תהנו מהחופש...

kid106

New member
זכיתי

אני זכיתי היום אני גולשת תפוז שנים והמבצע הזה הוא הכי אמיתי שיש תנסה פעם אחרת אולי גם אתה תזכה בהצלחה לכולם אני זכיתי עכשיו תנסו אתם את מזלכם

davincidan

New member
גם אני הייתי אתמול

גם אני הייתי אתמול וזה נראה לי חשוד. לא בטוח שאלה שמגיבים פה בתור כאלה שזכו הם לא אנשי תפוז

NewName

New member
וואו.. הטמטום...

זה לא היה בחוף עדן אתם לא יודעים? זה בכלל היה באיצטדיון רמת-גן, כי הרי תפוז כל כך מפגרים שכשהם רוצים לרמוז לכם על מקום הם פשוט מפרסמים תמונה של מקום דומה.. נכון? אז עכשיו המשחק מכור, נכון.. אז אולי לא תבואו לחפש יותר? ככה יהיה לאנשים עם שכל קצת פחות קונספירטיבי יותר סיכוי לזכות...

למעלה