דחוף - זקוק לעזרה / יעוץ

Powerball

New member
דחוף - זקוק לעזרה / יעוץ

בתהליך סנכרון, מסיבה שאינה ברורה לי, איבדתי חלק ניכר מרשומות ה ADDRESS שלי. הרשומות שאבדו מופיעות כרשומות UNNAMED בטראו, ללא נתונים אחרים. בפאלם דסקטופ הן מופיעות, אבל ריקות מנתונים. אני משתמש בטראו 650 ומסנכרן לפאלם דסקטופ. מה עושים? האם ניתן להציל את המידע האבוד? האם אוכל להשתמש בקובץ ה address.bak לצורך שחזור? אם כן איך? אודה לכם על עזרה בחילוצי מהבוץ.

Powerball

New member
האם משהו יכול להתייחס לשאלה לגבי קבצי .bak.

הנושא מאוד חשוב לי. תודה

gadi7

New member
פשוט מאוד

ודא שהקובץ נמצא במסלול C:\Program Files\palmOne\User\address כנס לתיקיה שנה את שמו של הקובץ מ address.bak ל address.dat ותוכנת פאלם דסקטופ תזהה את הנתונים ותוכל להציגם. אח"כ פתח את תוכנת פאלם דסקטופ ותתחיל לחייך.

Powerball

New member
לצערי זה לא מסתדר...

1. הפאלם דסקטופ ניגש אל קובץ ADDRESS ללא סיומת DAT. 2. כאשר אני מחליף את שמו של הקובץ address.bak ל address הפאלם דסקטופ לא מזהה אותו ופותח קובץ address חדש - ריק מכל תוכן. מה עושים?

קובביס

New member
עלה על ADDRESS

ולחץ על המקש הימני בעכבר. בחר ב Properties ויפתח מולך מרובע בו תוכל לשנות את סוג הקובץ Type of file: שנה מסוג BAK ל DAT, סנכרן ו... הכל בסדר בהצלחה קובי

Powerball

New member
לא מצליח לשנות את סוג הקובץ...

ביצוע הפעולות הנ"ל פותח אכן חלון ובו מתואר הקובץ כ BAK FILE , אולם זה לא חלון המאפשר שינוי בהגדרת הקובץ. מה עכשיו?

amitp

New member
בחלון סייר הקבצים

Tools --> Folder Options --> View הורד את הV מ"Hide Extensions for known file types".

Powerball

New member
הצלחתי, אך זה לא עזר...

כלומר, הצלחתי להמיר את קובץ ה address.bak לקובץ address.dat. אולם מסתבר שגם בקובץ זה אבדו אותם הנתונים כמתואר בראשית השרשור. האם יש פתרון אפשרי נוסף לבעיה ???

למעלה