דחוף: זקוק נואשות להמלצה לצימר!

דחוף: זקוק נואשות להמלצה לצימר!

שלום לכולם. אני וחברה שלי החלטנו לחגוג את הגיוס שלי (בסוף החודש). ולשכור צימר לכמה ימים (מיום שבת ה19 עד יום שני ה21 - שני לילות). שנינו יכולים להוציא עד 800 כ"א בערך. אנחנו מחפשים צימרים באיזור הצפון. רצוי שהצימר לא יהיה צפונית מידי (שיהיה משהו כמו עד 3 שעות נסיעה מת"א בלי עצירות) אבל המרחק פחות קריטי. רצוי שהצימר יהיה מאובזר טוב (די.וי.די, ג'קוזי, מטבחון) ושיהיה ממוקם באיזור יפה. אשמח לקבל שמות של מקומות, אם אפשר גם תמונה \ טלפון יהיה מצויין. תודה רבה מראש!

ה דרומי

New member
גיוס קל ../images/Emo50.gif

תבדוק בקישורים המצורפים לגבי עצירות בדרך זהתלוי בכם אם לעצור או לא. תן סריקה לגבי המקומות שלך לבעלי הצימרים הודעה וזה אחרי שבדקת איזה אזור בצפון אתם רוצים. זה נסיון לעזרה

אם אפשר המלצה בכל זאת

על אתר יותר ספיציפי, המלצה ממישהו שהיה, וכמובן האם אתם חושבים שייתכן ואמצא צימר לתאריכים האלו?

ה דרומי

New member
לרוב הצימרים מתפנים במוצ"עש

לא נראה לי שתהיה לך בעיה זה {אמצע השבוע} שאלה האם אזור גליל המערבי נראה לכם. ואולי בכלל אזור הכנרת. ד.א "מה רע" באזור הנגב???. אולי כיון הנגב . אם לא אז תן אזור ספציפי לנסות לעזור משהו?.

הממ

גליל המערבי - מצויין. אזור הכנרת קצת פחות, אבל פתוח להצעות. אין שום דבר רע באיזור הנגב, פשוט בא לנו צפון.

תקשיב אחי ותקשיב טוב..

האמת באתי לרשום את זה בנושא חדש אבל אני כבר ממליץ לך את זה חח.. אחי יש מקום שניקרא אצלנו בחצר זה בקיבוץ צוריאל חזרתי משם יום שבת ואני אומר לך במילה אחת היה פשוט מושלם... האוירה שבצימר והצימר עצמו הנוף המעולה הספא הג'קוזי היין הכל היתמזג לסוף שבוע מושלם מארחת ניפלאה ומקום נהדר פשוט מומלץ מכל הלב. המחיר ל2 לילות הוא 1200 ש''ח ואני אומר לך אחי שווה מכל הלב. פשוט תענוג ומקום מושלם ממש ממש אהבנו(אני וחברה שלי) כנס לאתר הבית שלהם(הוספתי לך לינק למטה) ותיקבע פשוט שווה כל אגורה.

drtrip

New member
אחלה צימר בצפון

בקתה בעמק, ליד השמורה-יסוד המעלה מחיר של 400-550 ש"ח ללילה.

למעלה