דחוף, חברי הפורום!!!

mbarsh

New member
דחוף, חברי הפורום!!!

איך אומרים זיוקיאמון (אחד מארבעת השליטים) או זוקאמון, הזדמנות בשבילכם לעזור לי כי יש לי הקלטה עוד שעה

Zhuqiamon

לא שמעתי איך הם מבטאים את זה בגרסה האנגלית אבל אני יודע שככה כותבים את זה, אז נראה לי שיותר מתאים זיוקיאמון.

Unicorn Fairy

New member
מבדיקה ראשונית שערכתי...

עולה כי השם הוא זוקאמון. דר"כ... קיבלת את המסרים שלי?

Unicorn Fairy

New member
זוקאמון.

ככה אומרים...יש בדיקות כאלה בגוגל... את יכולה להשתמש בזה בכל פעם. חוץ מזה שלא תמיד אומרים איך שכותבים. דר"כ זאת דיג´יקאט ושאלתי אם קיבלת את המסרים שלי.

mbarsh

New member
אבל לפי מה שהבאבילון אומר זה אחרת

וכן קיבלתי. וגם לדעתי עניתי על כולם :) בכל אופן. זיוקיאמון שולט.

למה לא פשוט לשמוע איך זה באנגלית?

יש לך את הקלטות של הפרקים באנגלית לא? ודרך אגב אני לא קיבלתי תשובה למסר שלי

Morphia

New member
אני מסכימה

עם מאיה ואבוד עצות- זיוקיאמון זה הכי מתאים

mbarsh

New member
אפרופו...באנגלית הם אומרים בפרוש

ריינמון עשיתי בדיקה דקדוקית בגלל הסיוטים שיש לי ממכם עם הראנמון שלכםםםםםםם

Morphia

New member
וואלה?

באמת יש לך את הפרקים באנגלית? איזה מגניב!!! הייתי מתה שיהיו לי! *חושבת רגע* בעצם... יש לי אותם!!! *נופלת אחורה* אופס... אל תתייחסי לטענות של אנשים נגד הדיבוב (כן, כן, גם לא לשלי) כי זה שאנחנו יודעים אנגלית לא אומר שכל צופי דיג´ימון יודעים... תעשי מה שאת מבינה, וגם מה שכבר עשית- לשאול אותנו! ^^ את ממש חכמה... טוב, אני לא מרגישה כל כך טוב היום... נא להתעלם אם אני אומרת דברים מוזרים... אה ושאלה- למה לא ענית עדיין למסר האחרון שלי?

DigiCat

New member
טוף...אז לא צריך.

רק רציתי לעזור. לא משנה. לא נעלבתי...
באמת שלא! אבל מאיה..שלחתי לך אחרי זה עוד אישה שניים ולא ענית לי אליהם...בקשר לכמה פרטים...את יודעת...

Suikun

New member
מממ,

בלי קשר... בקשנו שוב ושוב, וחשבנו שאולי את לא יודעתאיך להכנס. :פורום פוקמון, גם כן בתפוז- בלינק הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=151 בבקשה תבואי, אני בטוח שתהיה לך שם קבלת פנים לא פחות טובה פה!

mbarsh

New member
דווקא נכנסתי.....

וחיפשתי את הסקר שלכם ולא מצאתי בשום דף. ו...אהמממ...האמת היא שאני מציצה בלי להתערב בדיג´ימון אני מתערבת כי אני גם מביימת ומתרגמת סליחה אם פגעתי

Suikun

New member
פגעת ../images/Emo10.gif

שם את מדובבת, זה גם חשוב! :) ועוד את ג´סי!!! אז תרגישי חופשי להתערב

למעלה