דחוף!!! חשוב!!! בהול!!! הצילו!!!

טל קר

New member
דחוף!!! חשוב!!! בהול!!! הצילו!!!

מחר, יום א´, בחמש, בדירתי בהרצליה, יתחיל מרתון זינה, אם , ורק אם, תמצאנה הקלטות של הטרילוגיה + החלק הראשון של העונה הראשונה של זינה. מי שיכול לדאוג להקלטות להגיע אלי לאי סי קיו 29206648 בדחיפות או לאימייל [email protected] בדחיפות, אחרת המרתון נדחה עד שתמצאנה קלטות. כל מי שמעונין לבוא, מעונין לשמוע אם המרתון מתקיים כפי שנקבע או נדחה, מעונין לדעת את הכתובת, גם לפנות או לאי סי קיו בדחיפות או לאימייל, עם מספר טלפון. אין הקלטות = אין מרתון. אין מרתון = יש עוגמת נפש. אחים, הצילו נא. טל

טל קר

New member
דרושות הקלטות בדחיפות!!! על מנת

שהמרתון לא ידחה ביותר מדי זמן. מכיון שיש בעיה להזיז את התאריך לסיום המרתון - כי הצעירים חוזרים ללמוד והזקנה מקווה למצוא עבודה, כל יום דחיה פירושו פרקים מהסוף שלא יצפו וחבל נורא. שוב, אני חוזרת על בקשתי, להרים את המרתון להיום נכשל, בואו ננסה להצליח למחר או מחרתיים, ובקיצור בהקדם האפשרי. מי שיש לו הקלטות, בדחיפות אלי לאימייל או לאי סי קיו 29206648 מי שרוצה להשתתף בדחיפות אלי לאימייל או לאי סי קיו עם מספר טלפון. מספר המקומות מוגבל, כאמור. טל

טל קר

New member
ננסה שוב. אני חוזרת על דברי, שבעוד

אולי אפשר לדחות את ההתחלה, אי אפשר לדחות את תאריכי הסיום כי הרבה חוזרים ללימודים, אז כל דחיה, תפגע בפרקי הסוף. לא חארם? אנא כנסו להודעות למעלה, וצרו עימי קשר.

niv_204

New member
טל, אני חושבת שעדיף לתאם קודם עם

כמה אנשים ולסגור "על בטוח" ואז לפרסם מועדים למי שרוצה להצטרף. באופן עקרוני אני אשמח להגיע אבל יש לי טרילוגיה מצונזרת ופרק ראשון בלבד מהעונה הראשונה...

טל קר

New member
אהלן ניבה, קודם אני אסגור על

ההקלטות, ואח"כ אני אסגור עם האנשים... את יכולה להעביר לי מס´ טלפון לאימייל או לאי סי קיו שלי? טל

למעלה