דחוף! ידידה שלי מאושפזת בבית חולים

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
דחוף! ידידה שלי מאושפזת בבית חולים

היא בת 19 אני לא רוצה להגיע אליה בידיים ריקות מה אני יכול להביא/לקנות לה? תודה. (אגב, יש כבר ישנה שם לילה אחד, ויש מצב שיהיה עוד לילה שהיא תישן)

דנה551

New member
משהו לנשנוש

כי האוכל בביה"ח לא תמיד ערב לחיך במיוחד. ואולי חוברת תשבצים להעביר את הזמן במיטה או ספר נחמד, מגזין כלשהו משהו שיעביר את הזמן שם. שתרגיש טוב !!

niva99

New member
בנוסף למה שכבר אמרו................

מיץ טיבעי. משהו מעניין לקרא.(תלוי מה היא אוהבת). אם יש לה דיסקמן (כמה דיסקים טובים). איזה דובי או צעצוע מאגניב אחר.(אפילו בנות 19 אוהבות לקבל
)

ghatto

New member
רעיונות של אוכל זה טומצויין

אבל רצוי לדעת קודם על קתה המזלג למה היא שם....

popp

New member
אולי אתן הבנות תוכלו לעזור לי PLZ..

יש לי שאלה בקשר לשיער שלי.... אני רוצה להאריך את השיער, ואם אני שם צ'ל אז השיער נהרס מבחינת הרס לא מבחינה של כיעור.... (השיער יוצא יפה, כאילו.. אני מסרק אותו אחורה, וככה אני אוהב.... ויפה לי ולדעת רבים) אני רוצה לשים חומר מסויים שיראה שהשיער רטוב, ושיהיה נעים להעביר בו אצבעות.... כאילו עכשיו יצאתי מהמקלחת.... אני מקווה שהבנתן את כוונתי. אם יש דבר כזה אז השם של המוצר, סוג, חברה (פירמה) טובה... כל דבר יעזור, מאיפה ניתן לרכוש אותו.... תודה לעוזרים אני באמת לא מבין בתחום הזה אני רוצה שתבינו איזה סוג השיער שלי שיהיה לכן קל לעזור ולהחליט. אם אני לא שם בכלל ג'ל בשיער, ומשאיר אותו מסורק אחרי המקלחת אז הוא מתנפח יוצא כמו תספורת אפרו אם אני שם ג'ל ואני מסרק אותו אז הוא נשאר צמוד על הראש (מצטער על הדוגמא אבל... זוכרות את התסרוקת של "שינדלר" מהסרט "רשימת שינדלר" ? ככה השיער שלי ניראה עם צ'ל קבלו תמונה לתזכורת --->) חשבתי שאולי המידע הזה יעזור לכם לגבש דעה.... שמעתי על ווקס... אבל אני לא יודע אם המראה של השיער יישאר כמו שאני ישים ג'ל או שיהיה לי נפוח כמו אפרו כמו שציינתי אני לא מבין בכלל בתחום הזה, טמבל מושלם !!! ותראו עד כמה זה חשוב לי שחיפשתי תמונה של שינדלר באינטרנט... אני רוצה שזה ישאר כמו השיער של שינדלר, אם מראה רטוב, אבל שיהיה נעים להעביר בו אצבעות של ידיים תודה תודה תודה לכל העוזרות

popp

New member
לא לענות על זה ^^^ ../images/Emo88.gif זה טעות!

רציתי כאן לכתוב המון תודות על העזרה, הבאתי לה תשבצים ושוקולד
בזכות עזרתכן כמובן המון תודות. ובקשר לשאלה עם הכתורת "אולי אתן הבנות תוכלו לעזור " פתחתי אותה בהודעה חדשה. שם אשמח מאוד אם תוכלו לענות ולהתייחס ברצינות לשאלה תודה.

למעלה