דחוף יעוץ על בית אבות

nogo1

New member
דחוף יעוץ על בית אבות

האם שמעתם על מעון הרופא בחיפה!!!

zs1957

New member
ייעוץ על בית אבות ל- nogo1

לא שמעתי על מעון לרופא בחיפה. כדי להיות רגועה אני ממליצה לך לקח המלצות ממשפחות שיקיריהם נמצאים שם. כמו כן בדקי אם המוסד בפיקוח משרד הבריאות . זה חשוב מאד.כאשפר המוסד בפיקוח משרד הבריאות את זכאית לקל קוד למיטה. זה השתתפות משרד הבריאות באישפוז מה שמוזיל מעט את המחיר. כאשר ההורה נכנס לבית אבות הוא מפסיק לקבל קיצבת סיעוד מביטוח לאומי. בקרי במקום ,הסתכלי על סדר היום של החולים, האם יש להם פעילות של ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה, מוסיקה,מה רמת הטיפול הסיעודי. האם המקום נקי? כמה אנשים גרים בחדר?כיצד נראה החדר?והחשוב ביותר מה רמת מקצועיות הצוות הסיעודי? האם יש רופא,אחות?האם אנשי הצוות שלווים ומעניקים חום ואהבה למטופלים?שיהיה בהצלחה!! זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

גיורא7

New member
חיפוש מסגרת אשפוזית

אני יכול להפנות להודעות קודמות שלי בפורום, אך בקצרה, איעץ לכל אחד לבדוק כל מסגרת האם יש לה את הרשיון המתאים ממשרד הבריאות? זהו אינה תנאי מספיק לאיכות אך לדעתי בהחלט תנאי הכרחי. לפי אתר מ. הבריאות מעון הרופא מורשה לטפל בחולים סיעודיים ויש לו רשיון ל 21 מאושפזים. (חולי אלצהיימר מתאימים בד"כ למחלקות לתשושי נפש)

zs1957

New member
חיפוש מסגרת אישפוזית

שלום גיורא, רישיון משרד הבריאות לבתי אבות הוא תנאי הכרחי, אבל החשוב מכל כמו שציינת הוא איכות. האווירה של המקום ,ניסיון המקצועי של הצוות המטפל, אדיבות וסבלנות,אהבת העבודה עם החולים, מסירות. האם אתה מגיע למפגש הפורום ביום ראשון 1.1.06 בארומה קניון עזריאלי קומה 2 . אבקשך להודיע לי. תודה. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

פנטזי1

New member
זהבה שלום

אכו חשוב ביותר פיקוח משרד הבריאות אבל לא לכל מוסד שבפיקוח אפשר לקבל קוד,הרי אמרנו שהיקרים לא נכללים בקוד משרד הבריאות.

למעלה