דחוף- כלבלב למסירה

דחוף- כלבלב למסירה

אנחנו מאוד אוהבים את קיפר(שומר באנגלית) אבל חיביים למסור אותו. הוא בן 4 חודשים מחוסן כבר , זאב-מעורב. חמודי מאוד נשמח אם תיצרו קשר במסר. אז להתראות ולא תתאכזבו ממנו.

NoWords

New member
מה כ"כ דחוף?...

לא רוצה להישמע כאילו אני שופטת או משהו אבל באיזו קלילות אנשים מוסרים כלבים

Guy Schlesnar

New member
האמת שאני לא יודע מה הסיבה למסירה

אבל אם מותר לי לנחש,אז אני אגיד שהוא יותר מדי עבודה בשבילכם ולא חשבתם שתצטרכו לטפל בו כל כך. זה מצער שאנשים קונים משהו חי ולא מבינים שצריך לטפל גם בו. הרי אם זה היה משפחה שמוסרת ילד בגלל שאין לה כוח לטפל בו,כולם היו כועסים. כשזה כלב זה קורה יותר מדי. וקיפר זה שומר באנגלית? איזה סקופ מדהים,אף אחד פה לא יודע אנגלית.

ככה לא מקבלים אורחים

אני חברה בפורומים אחרים ואנחנו לא מקבלים ככה אורחים בצורה בוטה ממש מעליב שלא בא לי בכלל להתיחס אבל בכל זאת... יש לנו כלבה בת 7 כבר 4 שנים ואנחנו מתים עליה ולא מוכנים לעולם לוותר עליה. את הגור מצאנו בטיול רצינו להצילו לפני שישמידו את הוריו ואחיו, המטרה הייתה לקחת ולמצוא לו בית. לפני שהוא יתקשר אלינו ואנחנו אליו. מאוד קשה לנו להחזיק שני כלבים בבית. רוב שעות היום אנחנו לא נמצאים והוא ממש מסכן אצלנו. לכן אנחנו מחפשים לו בית ודחוף אבל כמובן שלא נזרוק סתם. עכשו אתם יכולים להבין למה אני כועסת על קבלת הפנים?

NoWords

New member
בהרבה מקרים זה לא ככה

בכל מקרה בהצלחה במציאת בית חם לכלב

cobainos

New member
קודם כל,כל הכבוד...

חוץ מזה בד"כ אנשים מתנהגים ככה...כמובן שלא כולם ובגלל זה אני אישית לא אמרתי כלום. תפרסמי בפורום כלבים(אני מניח שכבר פירסמת) ותלכי לימי אימוץ שבאיזור(בפורום כלבים שהוא פורום מצויין ומלא אנשים טובים ד"א,יעזרו לך מאד עם הפרטים)

למעלה