דחוף....כלומר המלצה....

ק ר ח

New member
דחוף....כלומר המלצה....../images/Emo91.gif

בוקר טוב לכל הסטלנים,תקשיבו,אם יש לכם 6 שקל,במקום לבזבז את זה על קניית מבחנה או על איזה נייר גלגול,לכו לפיצוצייה הקרובה לביתכם,קנו את גיליון "רייטינג" החדש,שאגב,זה עיתון מצוין,לפחות לדעתי,יש שם כתבה מעולה על סמים,והיא תגרום לכם לחייך!!!!!!! לפחות גרמה לי לחייך וגם לצחוק!
"אף פעם לא היו לי בעיות עם סמים,היו לי בעיות עם המשטרה"-ציטוט מהכתבה

אלנבי52

New member
מה גם אצלכם מבחנה עולה 6?

בונא בעסה חסה כל הקטע הזה לא? מחיר בשביל מבחנה אמור להיות בסביבות שלוש שקל בערך... קרח אתה מעשן? אגב חשמל אתה , צור קשר באייסיקיו בהזדמנות נפתח שיחה קטנה...

flashdani21

New member
למה בכלל

לקנות מבחנה?? זה נישבר נהיה שחור אחרי ראש וחצי ובכלל תמיד ניתקע שם משהו אני אישי אוהב לבנות מבחנות מצינורות השקיה שחורים וקצת עבים בתור ראש אני שם משהו שמיצרים אצלי בקיבוץ זה דומה מאוד לראש של מבחנה אבל עשוי מחומר שניקרא פליז נורא נוח לנקות אותו לא ניתקע בזה שום דבר והכי חשוב זה ממש קל לעשן עם מבחנה כזאת.... יש קונים:)))??

koala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif--אחלה כתבה !!!!

מצטרף להמלצתו של קרח.

vegi force 1980

New member
מה הבעיה לנקות מבחנה??

אני דווקא תמיד נהנתי לנקות את המבחנה שלי.... ואם קוססים בשיטה שלי אז לא נתקע שום דבר במבחנה קחו מסננת עם חורים ממש ממש קטנים שימו אותה מעל קערה גדולה תפרקו את הפרחים פנימה תתחילו לעבוד על זה עד שכל הפרחים יעברו דרך המסננת זאת הקסיסה הכי הכי טובה ויעיליה אפשר גם להעביר ככה את הטבק אם אתם מוסיפים.... שום דבר לא נתקע ואין זרעים ולא כלום אחלה דבר

moko21

New member
אין על האוסטרלית אנשים, לכו לשוק

הפשפשים יש שפ דוכן שמוכר מבחנה אוסטרלית איכותית בכמה שקלים, צינור עבה,לא נסתם, ראש עבה ממתכת, קל לנקות, קל להעמיס, קל להפיל. אצלי בבית היא לא נחה לרגע .

../images/Emo45.gif

האוסטרלית נהדרת , אצל ידידה שלי יש אחת עם 2 ראשים , אחד גדול בתוך הצינור ועוד אחד קטן לבעלי הריאות המוגבלות שנכנס בתוך הגדול. אחלה מבחנה , אבל אני אישית אוהב את הזכוכית , אין כמו לנקות אחת כזאת

flashdani21

New member
אבקה.???

זה לא אבקה זה פשוט מקוסס מאוד דק זה הכי מתאים לבאנגים לדעתי לג´וינט עדיף לקסס רגיל

vegi force 1980

New member
לפניי שלמדתי על הקסיסה הזאת

תמיד היה נתקע משהו בבאנג והיה מבאס תמיד יש לי עלי סיכת ביטחון שיהיה בתור חוטר אבל מאז שאני קובב ככה..... זה פשוט מושלם ואני אישית מעדיף לעשן בבאנג.. עולה יותר טוב לראש..... ג´ויינט רק כשאין ממש הרבה מה לעשן אז יאללה מגלגלים וזהו ואז כמובן שאני לא קוסס ככה.....

אלנבי52

New member
אם כבר ג´וינט אמור להיות דחוס מהתחת

והקססה צריכה להיות לא הכי חול...

vegi force 1980

New member
אלנבי....

פעם אחרונה שעישנתי ג´וני זה היה עם קסיסה כמו שאמרתי כאן היה קסוס נורא נורא ויצא לי ג´וני דחוס ומושלם יותר דחוס מסיגריה אחרי שדוחסים אותה חבר לימד אותי שיטה להכין אחלה ג´וני.... אתה מרוקן סיגריה ומוציא את הפילטר ומכניס פלטר קרטון אתה שם את זה בפה כאילו אתה מעשן (כשהסיגריה ריקה) ואז פשוט שואב את הקססה פנימה אם יש לך ריאות חזקות אתה יכול לשאוב את הכל במכה ומעוצמת השאיבה זה נדחס חזק חזק בהצלחה

vegi force 1980

New member
תמיד אפשר

לגלגל עם ריזלה או משהו כזה או לרוקן סיגריה ואז להכניס את הקססה אבל לא על ידי שאיבה ואז לדחוס...... אפשר לציור קונוס גדול מניירות גילגול... יש כל מניי שיטות ואני בטוח שלא אותך אני יכול ללמד.... פשוט בצורה שאני קוסס זה יוצא ממש ממש דחוס וטוב

הזולה

שלנו באמצע היער מאיפה אני יביא לך מסננת חוץ מזה כשעשנים הרבה כיף בראשים דחוסים זה בסוף תמיד יסתם

למעלה