דחוף כנסו

דחוף כנסו

יש לי בעיה בויטמינים אני כול הזמן חלשה סחרחורות אין לי מספיק ויטמינים אני יודעת שיש כדורים למציצה וכאלה אבל מישהו יודע אם אפשר גם לקבל זריקות להשלמה? ולמי בידיוק נותנים? דחוף מעיין

night mistress

New member
ראשית...

עלייך ללכת לרופא המשפחה ולבצע בדיקות דם מקיפות לויטמינים.. אי אפשר לתת זריקות בלי לדעת את הרמה בדם, מעבר לכך, גם אם תיקחי על דעת עצמך יקח למחסנים שלך זמן רב (יותר מחודש בד"כ) כדי להתמלא וגם אז את עלולה לגרום לעצמך לנזק כי יתכן ותסבלי מעודף של ויטמין או ויטמינים מסויים.. לכן אני אישית לא ממליצה על נטילה בלי השגחה, וזריקות יש בשפע של הכל..אבל צריך מרשם רופא, בדיקות דם לויטמינים מגיעות אחרי יומיים בדרך כלל כך שהטיפול מיידי. תרגישי טוב

zvuli

New member
בעיה בויטמינים

כל מה שכתבה night mistress הוא נכון מאוד כל מילה נוספת היא מיותרת.חוץ מזה איך את יודעת שהבעיה היא ויטמינים?הסימפטומים שלך ניראים הרבה יותר מאשר ויטמינים.כמה זמן יש לך את הסימפטומים האלה? good luck zvuli

zvuli

New member
בעיה בויטמינים בנוסף

בנוסף למה שכתבתי לעיל יש מה שניקרא הרעלת ויטמינים והסימפטומים שלך יכולים להיות מעודף ויטמין A. שוב את צריכה בדיקה רפואית גם של לחץ דם. רק לידיעתך עודף ויטמין A יכולה להעלות את הלחץ ICP וזאת כמובן בצריכה מוגברת של יטמיו A. zvuli

../images/Emo184.gif מממממ..למה דווקא ?

ויטמינים?? אכן מחסור בויטמינים יכול לגרום לתופעה של סחרחורות, אולם וכפי שציינו קודמי ובצדק, סחרחורות, חולשה, חוסר תיאבון יכולים להיות סימפטומים של מצבים רבים אחרים. כאחות וכמחנכת לבריאות - יש לי התנגדות מאוד נחרצת למה שנקרא בשפתינו "רפואת פרוזדורים" - דהיינו פוגשים רופא במסדרון ומקבלים אבחנה, טיפול וריפוי. אני מאוד ממליצה, או בואי נאמר ממליצה בחום על בירור מקיף לסיבת הסחרחורות ואל תסכימי שיפתרו אותך ב"קחי אקמול" או "אכלי טוב" אנא, הקפידי לבחון את הסימפטומים בעזרת רופא המשפחה וטפלי בהתאם. בריאות שלמה לך.

למעלה