עוגת שוקולד מדהימה
ללא גלוטן וללא קזאין , חביבה על הילדים וגם על המבוגרים, וקלה להכנה. ומלכלכים סיר אחד בלבד,כוס, וכף. החומרים: תבנית עגולה קוטר 26 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה ( לאלו שלא בדיאטה ניתן חמאה במקום). 1 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר 5 ביצים 5 כפות קמח ללא גלוטן (אפשר במקום קמח תפוחי אדמה או פירורי לחם ללא גלוטן) לציפוי: 150 גרם שוקולד מריר קופסא שמנת מתוקה פרווה (לאלו שלא בדיאטה ניתן שמנת מתוקה רגילה). ההכנה: מניחים את השוקולד החמאה והסוכר בסיר בינוני , ממיסים על אש נמוכה, עד לקבלת בלילה אחידה מצננים, ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה תןך ערבוב מהיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים. יוצקים את העיסה לתבנית משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות (לא לייבש) לציפוי: שמים את השמנת בסיר, מניחים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השוקולד, ממיסים לבלילה אחידה ומסירים מהלהבה. יוצקים את הציפוי על העוגה ומצננים. בתאבון. זוהי עוגה שוקולדית חצי אפויה נמסה בפה וגוררת הצלחות.