דחוף למביני עניין....

byfeel

New member
דחוף למביני עניין....

אני מעוניין להתפתח בתחום עיצוב תעשיתי עיצוב המוצר,בשביל להתפתח בעיצוב רהיטים השאלה היא אם ניתן להיות מעצב רהיטים בלי תואר אלה שגם תעודת מקצוע של למודים של 4 שנים מספיקה או שחייבים תואר, תיק עבודות טוב או שתואר זה מה שיכניס אותי לתוך המערכת הזאת, אמרו לי חלק שזה המון עניין של תיק עבודות טוב איך זה הולך... מי שיודע בבקשה לכתוב לי

למעצב העתידי...../images/Emo140.gif

הרצון שלך לעצב רהיטים בולט בין השורות שכתבת, אני חושבת שזה הכח הכי גדול, כי מי שלמד ועשה תואר במשך 4 שנים והוא עייף מהחיים, בכל מיקרה לא יגיע רחוק... יחד עם זאת, אם אתה רוצה באמת להתמקצע בתחום זה (ויש מה ללמוד), אני ממליצה לך ללכת לקורס לימודי תעודה בעיצוב תעשייתי , קיימים היום קורסים טובים ומקצועיים שיובילו אותך למטרתך. התואר לא מבטיח את הצלחתך, הוא מבטיח שיהיה לך תואר. שמור על התשוקה ליצור וחדוות היצירה שנראה שיש בך ותתחבר למקום טוב שילמד אותך רחב את תחום עיצוב תעשייתי, כדי שתקבל כמה שיותר כלים ולאחר מכן תתמקד בריהוט. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

byfeel

New member
כוח יהיה, התחום פשוט מעניין אותי..

יהיה לי כוח הרבה יותר אחרי 4 שנים.:} פשוט לדעת איך להגיע לזה, זה יעזור לי

חשבתי שתשובתי ברורה...

אם אתה רוצה ללמוד 4 שנים, תכין תיק עבודות איכותי, תתכונן למבחנים הפסיכוטכניים, לראיון האישי, תירשם בינואר לאקדמיות שאתה מעוניין, תיגש לבחינות, תכין את תרגיל הבית, תבוא לראיון אישי, תגיש תיק עבודות וזהו בגדול...תמתין לתוצאות. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

Vn Rule

New member
תשובה...

בתור מישהי שניסתה להתקבל השנה ל-2 מוסדות לימוד לעיצוב תעשייתי (ללא הצלחה), אני ממליצה לך לעשות קורס. לי פשוט העניין של התואר מאוד חשוב, אבל מאחר ולא התקבלתי אני הולכת לעשות קורסים קטנים השנה ולנסות להתקבל שוב שנה הבאה, אבל כמו שפפריקה אמרה הפרוצדורה מאוד ארוכה ומתישה, והתשובות השליליות בסוף מאוד מבאסות, ומאוד קשה להתקבל מאחר והביקוש גבוה. ותיק העבודות הוא באמת מה שחשוב בסוף, כי על זה מסתכלים בסופו של דבר. בהצלחה

למעלה