אורן, תודה על הכתבה !!!
כשהתחלתי לקרוא, ידעתי שדנה תביא את האמת שלה על גבי הראיון .. היא באמת אישה אמיתית. יש לה את הכנות להודות בדברים ולהביא אותם על גבי הציבור, בלי להתבייש. היא אומרת את הכל בצורה הכי פשוטה והכי כנה, ומי שלא מבין זאת, כנראה קורא בין השורות .. כל מה שדנה עשתה עד היום באמת נראה כמו גלאמור והכל כיף ועושים מה שרוצים, אבל כמה זה היה קשה לטפס עד למקום בו היא נמצאת?? כמה באמת היה צריך דמעות וכח הישרדות ! זו דרך מאוד קשה לאן שהיא הגיעה.. כל עסקי השואו ביזנס הם קושי ! השפלות מאנשים, זילזול ממפיקים, קללות, סכינים בגב ומה לא !! אני מכיר את זה לפי הרבה סיפורים על אומנים. כל אדם שמגיע לפיסגה כמו : מדונה, מייקל ג'קסון, בריטני, אלויס, מרילין, אדית פיאף. כל האנשים האלה נראים ממש טוב על המסך ומעוררים קנאה לצופים, אבל כמה דברים אנשים מפספסים! כמה דברים שקורים מאחורי הקלעים ! היום אתה יכול להיות הכי נערץ ואהוב. ומחר יכולים לשכוח שאתה קיים ! דנה אולי לא פותחת איצטדיונים והופעות עם כרטיסים, ולא עושה מלא דברים שזמרת ברמה שלה היו יכולים להרשות לעצמם. הרבה אנשים יכולים להרים גבה ולהגיד דברים.. בשורה התחתונה צריך להגיד ככה: מזל שדנה נמצאת איפה שהיא נמצאת כיום... מזל שהיא מופיעה איפה שמופיעה. אפילו אם זה חתונות ובר-מצוות. העיקר שהיא בשפיותה, בבריאותה. ותודה לאל שהיא חיה היום אחרי כל מה שהיא נאלצה לעבור (כולל הניתוח). לא סתם אומרים - "תיכנס לנעלי האדם כדי להבין מה המחיר להיות כמותו". יש לה אלבום מקסים ואמיתי בטקסטים שהיא כתבה. אני שמעתי אותו לראשונה היום, ואני מודה על יצירת אומנות שכזו. דנוצ'קה, את הדיווה שלי, ואני מאוד מעריך אותך כבן-אדם, כיוצרת, ואומנית, פרפורמרית ענקית !!! גיא