דחוף מאוד מאוד

i like the

New member
דחוף מאוד מאוד

שלום רב אני לפני כשנה וחודש שלחתי בקשה להתנדבות לצה"ל היא אושרה אני כבר בצבא שנה וחודשיים אני בקשתי לעסוק במחשבים זה לא קרה .שלחתי בקשה לקצונה קיבלתי תשובה שלילית. המגבלה הרפואית שלי הוא לקות ראייה אני מאוד אוהב את הצבא לא רוצה לעזוב את הצבא 1 מה עליי לעשות בקשר לכך שאני רוצה לעסוק במחשבים? 2 אמרו שאפשר לשלוח מכתב רפואי בקשר לקצונה האם זה נכון? אמרו לי שאני חריג נתונים האם אפשר לערער על זה? אמרו שאני יכול לבקש ממפקד ישר ומפקד בדרגה שמעליו שכתבו מכתב המלצה לקצונה הסיכוי שיאשרו לי האם כדאי לי לנסות את דרכים הללו? אני לא רוצה לעזוב את צבא מוכן להיות נגד האם יש עוד דרכים לערער על הקצונה אם כן מה הדרכים ? אם תגיד שאני צריך להלחם תוכל לפרט לי בבקשה ? אני מת על הצבא הקשב תודה מקווה שתוכל לחזור אליי בהקדם האפשרי נ .ב מוכן לעשות הכל כל מה שצריך כדי לצאת לקצונה ולעסוק במחשבים האם מכתב שאני ארשום יעזור לי לצאת לקצונה? מצטער מאוד שאני מטריד אותך יום טוב להתראות מאוד חשוב ודחוף לי צריך תשובה בהקדם הכי הכי אפשרי

TRANSFER

New member
כמה שאני אוכל לענות...

1) תנסה לדבר עם תא מתנדבים, לדבר איתה, תביע את רצונך לעסוק ביחידה שעוסקת במחשבים. 2) עד כמה שהבנתי מדורון, למתנדבים אין אוטומטית מתאם קצונה בגלל הפרופיל. זה שאין לך מתאם קצונה לא אומר בהכרוח שהנתונים האישיים שלך לא מתאימים להיות קצין, זה יכול להיות אך ורק בגלל הפרופיל. לכן, או שתפנה למפקד שלך ותביע את רצונך להיות קצין ותדאג שהוא יברר את הסיבה לאי התאמה שלך להיות קצין. או שתדבר עם תא מתנדבים ותשאל אותם את האפשרויות הקיימות לגביך בעניין הקצונה.

LordNor

New member
בקשר לקצונה ../images/Emo26.gif

השלבים מאוד פשוטים: 1) אתה צריך לקבוע ראיון עם המפקד הישיר שלך, להביע רצון לצאת לקצונה וכ"ו, המפקד הישיר מסכם הכל ושולח את טופס הראיון למש"קית קורסים או לשליש\ה (יש בסיסים שאין בהם מש"קית קורסים, אז השליש\ה מטפלים בנושא) 2) הגורמים הרלוונטים בבסיס שלך בודקים את הנתונים שלך במאגר של צה"ל, אם אין שום מניעה לשלוח אותך לקק"צ, אז מעבירים את הבקשה למדור סמכות של החיל שאליו אתה שייך והוא מטפל בכל תהליך הקצונה. 3) מנסחים מכתב אישי עם רצון לצאת לקק"צ, ושולחים בפקס לתא מתנדבים ע"מ לקבל אישור רפואי לקק"צ (רצוי לנדנד הרבה כדי שהבקשה תטופל במהרה - במקרה הכי טוב מאשרים תוך שבוע, הכי גרוע - 4 חודשים) 4) עם קבלת האישור הרפואי מתא מתנדבים, יש לשלוח למדור סמכות, ועם כל זה קובעים לך זימון למבד"קי קצונה בבקו"ם. 5) בהנחה שאתה עובר את המבד"קים, מאשרים לך את הקק"צ, המפקד הישיר שלך צריך לתת לך סיכום חוו"ד (זה טופס נוסף בנפרד לטופס הראיון האישי) ואחרי כל זה אתה עושה טופס טיולים יוצא מהיחידה שלך ומתייצב להכנה לקק"צ (בין שבוע-לשבועיים, זה תלוי בחיל שאליו אתה שייך). 6) אחרי ההכנה, אתה מתחיל קורס קצינים. בהצלחה. בקשר לבעיות שלך: 1) כמו שכתבתי לעיל, אתה יכול לבקש מתא מתנדבים אישור כשירות רפואי לקק"צ. 2)אם אתה חריג נתונים, יש אפשרות לעלות אותך לועדת חריגים בהמלצת המפקד, סיכויי ההצלחה בועדת החריגים תלויים בשאיפות של המפקד לשלוח אותך לקק"צ...כדאי שהמפקד יתחיל לקרוע את התחת שלו כדי לשלוח אותך בכל זאת. ומכתבי המלצות ממפקדים בכירים יותר בהחלט מועילים. 3) אם ועדת החריגים לא אישרה את הבקשה שלך, אולי יש עוד סיכוי..אפשר לשלוח מכתב אישי למפקד החיל שאליו אתה שייך, לא צריך להיבהל מזה שמדובר באלוף, אבל זה בהחלט יכול לעזור. בהצלחה.

למעלה