דחוף מאוד צריך יעוץ בדחיפות

asaf 29

New member
דחוף מאוד צריך יעוץ בדחיפות

הודיעו לי שלאבא שלי יש סרטן הריאות ואני לא יודע מה לעשות איזה ביה"ח עדיף רמב"ם או העמק מי הרופא הכי טוב בין בתי החולים האלה מה עושים אני בלחץ מטורף אנא אשמח לקבל יותר מידע על המחלה ומה סיכויי ההחלמה

../images/Emo41.gifשלום אסף../images/Emo41.gif

שמי ליטל ואנחנו נמצאים במצב די דומה.. לפני שלושה חודשים אובחנה מחלת הסרטן אצל אבי בריאות. אני יכולה להבין את הלחץ שאתה נמצא בו וזה מחזיר אותי שלושה חודשים בערך אחורה לשלב הגילוי של המחלה הייתי במצב דומה ..לחץ היסטרי כי זה נופל ביום בהיר אחד ומשנה את הכול . אני יכולה כן להגיד לך שעם הזמן שמתחילים הטיפולים ומתגבשת תכנית טיפולים מסודרת אצל רופא מסודר הלחץ קצת יירד ותתחיל מן שיגרה עם המצב כי אין ברירה זאת תקופה לא קלה בכלל אבל חייב להיות חזקים ולעבור אותה כי זה המצב! בקשר לסיכויי ההחלמה אז אני לא ממש יכולה להגיד כי זה תלוי בהרבה גורמים כמו סוג הגידול?שלב הגילוי?האם המחלה נתיחה ? וכדומה.. אני בטחוה שהרופא שאבא יהיה מטופל אצלו יעריך לכם את המצב ויתן לכם תכנית טיפולים מסודרת.. וגם הרופא למעשה לא יכול כעת לדעת דברים מסויימים כי זה גם קשור בתגובת החומר בכל גוף וזה רק הזמן יכול להעיד.. צריך הרבה סבלנות.. בקשר לבית החולים אבא שלי לפני שהתחיל לטפל עשה המון בירורים ומהמקורות שהוא בירר הבנו שרמב"ם נחשב בעל יוקרה גדולה מאוד בתחום האונקולוגיה והרופאים שם ממש טובים והחלטנו לטפל שם.. הוספתי לך מספר קישורים בנושא לגבי סרטן הריאות. עוד תוכל למצוא באינטרנט במנוע החיפוש גוגל על ידי הקלדת המילה "סרטן הריאות" בשורת החיפוש יפתחו לך קישורים רבים. אני ממליצה לך לדבר על הנושא כמה שאפשר זה עוזר כי המשפחה גם עוברת משבר לא קל,לראות את האהוב עליה סובל מבלי להיות מסוגל לקחת ממנו את הכאב ולכן חשוב לדבר על זה ופה בפורום טוב לדבר כי יש פה אנשים מקסימים שיענו לך על כל תשובה או סתם יתמכו..והם שזה נגע בחייהם בדרך זו או אחרת יכולים להבין הכי טוב .. בכל אופן אם תרצה לדבר אני פה תמיד ..(בכל זאת אנחנו באותה סירה..) בהצלחה ורק בשורות טובות אמן ליטל

asaf 29

New member
תודה ליטל

עצם המחשבה שאני לא לבד בסיפור הזה עושה אותי שמח ועצוב מצבו של אבא שלי לא טוב כך אומר הרופא אבא שלי הוא כבר אחרי השלב של ניתוח כירוגי מה שאפשר לעשות זה טיפולים כימיים והקרנות (אלא אם כן יש טיפולים וטכנולוגיות ותרופות נוספות) המידע שמסרת לי על רמב"ם עוזר לי מאוד דיברתי עם אבא שלי והחלטנו ללכת לטיפול ברמב"ם הייתי שמח אם היית ממליצה לי על רופא מיקצועי ונחשב בין הטובים או הטוב ביותר ברמב"ם תודה לך על העצות והעזרה שנשמע רק בשורות טובות אמן אסף

asaf 29

New member
אם יש לך מייל או מסנג'ר אשמח לדבר א

אם יש לך מייל או מסנג'ר אשמח לדבר איתך במסנג'ר

למעלה