דחוף!!!!!!!!! מאוד!!!!!!!!!!!!!!

0oeliado0

New member
דחוף!!!!!!!!! מאוד!!!!!!!!!!!!!!

תשמעו אני חייב לסר את זה כ פם שאני עובר ליד מישהו קורה ךי דבר כזה שאני פתאום רואה אותו ומסביבו רקע שחור ושהוא אומר משהו ואחרי כמה רגעים הוא אמר את הדבר הזה וזה לא אח שלי או משהו כזה זה אנשים שאני בקושי מכיר אותם.......זה מפחיד אותי לאאלה תענו לי בדחיפות

0oeliado0

New member
למה מחקתם לי את ההודעה!!!!!!!!!!!

זו ממש חווצפה למה מחקתם לי תהודעה?????

0oeliado0

New member
אופס סליחה

סליחה חשבתי שהיא נימחקה אבל היא לא פליז תענו לי כבר

RainBird

New member
שני דברים: 1. לא מחקתי את ההודעה, היא ירדה למטה כי הגבתי על שירשור קודם- משמע- עניתי על שירשור, הוא עולה למעלה והודעות יורדות למטה. 2. ההודעה שכתבה לא ברורה. תכתוב אותה מחדש בלשון ברורה יותר, ואולי נוכל לעזור לך.

0oeliado0

New member
הינה יותר ברור פליז תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!

תמיד שאני עובר ליד מישהו אני פתאום רואה אותו ברקע שחור והוא אומר משהו ואחרי כמה שניות הוא אומר את הדבר הזה ועוד משהו אני גם עושה משהו מוזר אני חושב על משהו חושב על משהו ופתאום הוא אמר את מה שחשבתי עליו וזה אנשים שאני בקושי מכיר תעזרו לי פליז!!!!!!!!!!

Bastat

New member
קודם כל תרגע

אם אני מבינה נכון מה שכתבת - קבלת מתנה.
למה אתה בהיסטריה ? ובמה אתה רוצה עזרה ? אני במקומך הייתי לומדת את היכולת הזו, ומשתמשת בה. ואם אתה לא מעוניין ביכולת הזו אז פשוט תחסום את זה (איזה ביזבוז..) בכל פעם שאתה מרגיש שזה מתחיל להציף אותך, פשוט תרכז את הראש שלך בנושא אחר ואל תתן לתחושות לשלוט בך.

goldy

New member
אני מניח שרמת העיברית שלך לא משהו ../images/Emo4.gif

אים הבנתי נכון זה אומר שאתה קורא מחשבות או צופה את העתיד. בכל מיקרה וואו איזה כיף לך. שיטה לאימון: אים אתה רוצה לדעת משהו על מישהוא פשוט היתמקד בו. המשך להיתאמן עד אשר לא תיצטרך שהוא יסתכל אלייך ו\או ידבר איתך: תירצה לדעת מה הוא חושב וזה פשוט יבוא לך.

למעלה