דחוף!מאיפה הכי זול להשיג חומרים לבובות מספוג

sarit1975

New member
דחוף!מאיפה הכי זול להשיג חומרים לבובות מספוג

היי, זקוקה למידע מאיפה אפשר להשיג בכמויות: א. ספוג בעובי 2 ס"מ ב. פרוות ג. בדים ד. דבק מגע ה. מספריים ו. עיניים ז. סול וכן אביזרים שונים לעיצוב הבובה אנא, שתפו אותי במידע.

מנסה לעזור ...

ספוג- כתתי רגליך אל האיזור תעשייה הקרוב וחפשי רפדייה. הזבל שלהם זה האוצרות שלנו
, זורקים שם ספוגים מיותרים ותוכלי לחתוך למידותייך. פרוות ובדים- קניתי די מזמן בחנויות בדים בנחלת בנימין בת"א. יש שם שאריות ממש בזול. לדעתי בכל חנות בדים גדולה יש ארגזי שאריות בזול. דבק מגע אני קונה בפחיות גדולות בהום סנטר וכו'. על איזה עינים מדובר ? אני מכינה עינים בדר"כ מכדורי קלקר חצויים או פלסטיקים של ביצי קינדר מכוסים או פקקים. תלוי איזה גודל או איזה סגנון צריך. בהצלחה !!

sarit1975

New member
תודה. החומרים שלנו מיועדים לבובות כפפה

תודה על ההודעה. בגדול זה עבור בובות כפפה. אם יש לך רעיון לעיניים בגודל קטן, ומקומות לקנייית חומרים בירושלים סופשבוע נעים

בובות כפפה אני מכינה מגרביים

לפעמים מכניסה בפנים ראש מספוג אבל לא הכרחי . עינים בגודל קטן- פקקים, חצאי כדורי קלקר קטנים. לא מכירה בכלל את ירושלים למרות שאני ירושלמית
(עד גיל שנתיים ...) אבל בכל חנות בדים גדולה תמצאי את מבוקשך .

שלום שרית ../images/Emo45.gif ותודה לחגית ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אלינו שרית
נעים מאוד להכיר
אני רואה שקיבלת תשובה מושקעת מחגית והאמת שאין לי הרבה מה להוסיף עליה... מציע לך לחפש באינטרנט חנויות למלאכת\ עבודת יד בי"ם או בסביבתה - שם תוכלי למצוא בדר"כ סול, דבקים שונים, עזרים וכלים, לבד,עינים מוכנות, נוצות ,חרוזים ופייאטים שיכולים לשמש אותך אם אין גם בחנויות לסריגה וחנויות סידקית תוכלי למצוא כל מיני דברים. כפי שהציעה חגית השתמשי לעינים בפקקים שונים בהתאם לצרכים ( ראיתי ששאלת שוב )פקקי בקבוקי שתיה, בשמים, קרמים, משחת שינים וכדומה יוכלו לשמש אותך לפי הבובה וכיד הדימיון הטובה עליך. שיהיה בהצלחה ונשמח לראות תמונות ובכלל להכיר אותך טוב יותר!!! ולחגיתוש שלנו תודה תודה שעזרת לחברתנו החדשה ברוח הפורום הידועה ועשית זאת על הצד הטוב ביותר
וחוץ מזה מה שלומך? איך הולך? והכי חשוב אל תעלמי לנו לזמן רב

רעיון לעיניים קטנות - ברוכה הבאה.

את יכולה ליצור עיניים מפימו לצבוע עם עפרון מים ולמרוח לכה שקופה. לשאר הדברים חגית נתנה לך אחלה תשובה.
שבת שלום דבי

למעלה