דחוף מחפש ספר או אתר קופירייטרים

דחוף מחפש ספר או אתר קופירייטרים

מחפש דחוף ספר אתר אינטרנט או טיפ בנושא קופירייטינג, חוקים בכתיבה פרסומית וכל מה שקשור. אני צריך להכין חומר פרסומי בשלושה חודשים הקרובים בעבודה ואני קצת סובל מיובש יצירתי. לכל מביני השיווק והפרסום זאת ההזדמנות שלכם לעזור, כי לי כבר נגמרו הרעיונות. בתודה אלון היבש

הוג

New member
יובש יצירתי פתרונות.

שלמדתי קופירייטינג אצל תרצה גרנות אחד מהטיפים היותר מוצלחים שלה הלך כך: שב על הנושא שאתה צריך לכתוב עליו ותתחיל לכתוב דברים שקשורים לנושא והקף אותם בעיגולים בהתחלה זה ייראה טיפשי אבל זה ממקד דברים וזורק אותך לכיוונים שלא היית חושב עליהם. הרעיון הוא לכתוב בעט, לראות את זה ולהקיף את זה בעיגול וכך דף אחרי דף עד שתגיע לרעיון המוצלח ביותר ומשם לכתיבה השיווקית. בנוסף אני מתמחה בתקשורת שיווקית ובכתיבה שיווקית ואשמח לכוון אותך. על אתר אין לי מושג אבל כמו שדברים מתנהלים אין לי ספק שקיימים כמה וכמה אתרים כללו תעשה חיפוש ובהצלחה. הוג

היי אלון- מוכנה לעזור ולחשוב

היי אלון אני מוכנה לעזור לך קצת בקופירייטינג אין לי ידע מקצועי בזה אך אפשר לנסות. אני אוכל רק לתרום טיפ אחד המסר שלך צריך לבא בצורת "גירוי" האנשים סקרנים לדעת, או לנסות את כוחם בידיעה אם תזרוק מסר שבסופו יש סימן שאלה, זה יתפוס כשלמדתי שיווק ופרסום באוניברסיטה הופיעו אז שלטי חוצות רק עם המספר 10 יותר מזה לא היה כלום, כל מקום שנסעת ראית שלטי ענק עם המספר 10 אף אחד לא ידע מה זה. לבסוף נחשף הטיזר, וזה היה 10 קלוריות של המרק החדש של תלמה. מנתונים שיווקיים היה ידוע שכולם רצו לקנות את המרק הנמס בכוס לראשונה. אך הפרסום שלו יצא לפני שהמוצר היה בחנויות. בתקופת עבודתי בחברת הפרסום תמיר כהן, יצאו פרסומות מדהימות שהשאירו גירוי, לא חשפו את המוצר עד סופו, ואילו הם הפרסומות שהצליחו בגדול. שיטת הקופירייטינג הזאת נקראת בשפה המקצועית "טיזר" וזה אכן מטיז :) לאנשים את המח. מפני שבבסיס בן האדם סקרן מטבעו. לאחר כמה טיזרים חושפים את המוצר. ותתאר לך כמה אנשים צוחקים על הדימיון הפרוע שהיה להם, כשניסו לנחש מה זה. אשמח לעזור במעט זמן שיש לי בברכה עינת בר-און

oh yes

New member
או הו, לפי השעה באמת שברת הראש...

רעיונות באים בסוף... אל תלחץ. הטיפ של למצוא מילים ולחבר טוב בעיקר לסיסמאות ולאיתור שמות למוצרים. ספרות טובה בנושא קופי קיימת באנגלית - אני לא מכיר ספרים בעברית בתחום - אבל יתכן מאוד שתמצא תרגומים של ספרים בהוצאת המי"ל או מטר (נסה בצומת ספרים). אם אתה צריך עזרה - בתשלום - בחיבור טקסטים וכתיבה, אשמח לעזור לך. יכול להיות שהכי פשוט יהיה שתפנה לקופירייטר טוב (אלי, למשל) או למעצב גרפי שעובד עם קופי ואז תוכל לבצע את כל ההפקה בלי לדאוג. אני יכול לכוון אותך למישהו כזה.

מאמן1

New member
כתיבה מהפנטת ומילים מגנטיות

תוכל למצוא - באנגלית בלבד - באתר של joe vitali.com אם אייתתי את השם מעט לא נכון, נסה לחפש בגוגל את Mr Fire מומלץ גם לכל ה"מומחים" לבנית אתרים - הנ"ל מוכר במיליוני דולרים כל שנה מאתר של עמוד אחד.

למעלה