דחוף! מידע לק"פ ברגל אחת, ובאר-שבע

גווניבר

New member
דחוף! מידע לק"פ ברגל אחת, ובאר-שבע

אם שמעתם לפני כמה ימים בחדשות על אישה שנפטרה אחרי ניתוח קיסרי, אז יש לי משהו לספר: הבת שנולדה לה, נולדה עם ק"פ ברגל אחת (וגם בעיות בלב). הבנתי את זה מהודעה בפורום אחד, שכתבו שם שהרגליים של התינוקת עקומות והיא מטופלת בגבסים. התקשרנו לשם, ואכן- קלאברית חדשה נולדה. עכשיו - 1. איזה רופאים בשיטת פונסטי מטפלים בבאר-שבע או באזור? 2. האם לק"פ ברגל אחת נותנים נעליים? אם כן, אחרי הגבסים, למישהו מכם יש נעליים למסירה? 3. בואו נכין דף של טיפים ועצות לקלאברים חדשים (או שכבר יש כזה, ואני פשוט לא מעודכנת). לשנס מותניים, ו...

טאניוש

New member
יש לי יש לי ../images/Emo70.gif

1. לדעתי אסתר וגלבוע מבדרום, בטח יענו עוד מעט. 2. כן, גם ק"פ חד צדדי מטופל באותה השיטה, כולל נעליים. יש לנו נעליים קטנות, הבעיה היחידה היא המידע- אנחנו עברנו לשלב הנעליים רק בגיל 4 חודשים, והנעליים הראשונות שלנו יחסית גדולות- מידע 15. הנעליים במצב טוב, בהחלט אפשר למסור אותן. תבררי עד כמה זה יתאים לתינוקת, אם כן- אשלח להם או אמסור לך, מה שתגידי. 3. יש באתר של אושרי. בעצם אולי עדיף שתקחי מעידית ועודד קובץ וורד ותשלחי להם. יש עוד איפשהו בקישורי הפורום או במאמרים, לא כל כך מתמצאת בהם. 4. כל הכבוד לך
. במה עוד אפשר לעזור?

גווניבר

New member
לפי מה שהבנתי...

כרגע יש סביבם תקשורת ותמיכה. מטבעם של אסונות, עוד כמה שבועות בטח ההתלהבות סביבם תדעך, ואז הם ידעו מה סוג העזרה שהם צרכים. אני שמחה לגבי הנעליים. כל הכבוד גם לך!!!
כשתגמר השבעה אני אדבר איתם ואולי גם אסע לשם, ונדבר על המשך הטיפול. איזה יופי!

וואו איזו חדשה!!! לדעתי...

יש לעשות מעשה א. כדי לסייע באמת למשפחה ברגעים כל כך קשים. ב. חשיבה סוציומטית קטנה: אולי זו דרך להעלות את הפורום שלנו יותר למודעות באמצעות פרסום כתובת האינטרנט שלנו (לאחר שההתעניינות תדעך...) מה אתם אומרים, תנו רעינות. חייבים לעשות משהו ולא להישאר אדישים!!!!! לילה טוב אורית

כרגע ראינו את המודעה

אנחנו רוצים ליצור איתם קשר אך אפשר? יש לנו גם בגדים ונעלים בגדים שחתכנו ברגל על מנת להכניס את הרגל אם הגבס יש לנו גם שיטה טובה לרחוץ את התינוק בעיקרון מחר אנחנו בירושלים בהדסה עין כרם אנחנו אתחלנו את הטיפול המכבי בבאר שבע בקניון קרית הממשלה אצל פרופסור הווארד אחר כך עברנו לירושלים משום שבבאר שבע מטפלים לא בפונטזי את כל שלב הגיבוס עשינו בבאר שבע אך את הניתוח להארכת גיד עשנו כעבור 3 חודשים בהדסה בר גם נולד אם חור בלב אך הוא לאט לאט נסגר והכול בסדר בקיצור נשמח מאוד לעזור למשפחה אם יש פרטים נוספים לקבל נשמח לקבל אותם במסרים אסתי וגלבוע

גווניבר

New member
תיקון טעות - המשפחה המטפלת בנתיבות

אני אסע לשם בשבוע/שבועיים הקרובים. כל הכבוד על ההענות. המשיכו כך!

למעלה