דחוף - מיץ תפוזים בעוגת שוקולד?

anbv789

New member
דחוף - מיץ תפוזים בעוגת שוקולד?

האם זה קריטי איזה מיץ ת]וזים אני שמה בעוגה? (יש לי סתם של ספרינג, רלוונטי? או עדיף לסחוט טבעי? או שטבעי זה עשוי להיות חמוץ?)
 

bali

New member
מנהל
ממש לא קריטי איזה מיץ שמים

התפוזים עכשיו אכן חמוצים ולכן אולי דווקא עדיף זה של ספרינג שהוא מתוק יותר.

אם את מעוניינת להדגיש את הטעם התפוזי בתוך העוגה, את יכולה להוסיף קצת גרידת תפוז לתערובת.
 

anbv789

New member
ממש לא רוצה טעם תפוזי

זו עוגתיומולדת לגן. אם אני שמח של ספרינג, מתוק - זה יעשה טעם תפוזי?
מה ההבדל בטעם אם אני שמה מים?
(יש ילדה אלרגית לחלב בגן אז הכל פרווה, ואין לי ריץ כתחליף)
 

bali

New member
מנהל
מיץ תפוזים יתן קצת טעם תפוזי, גם הספרינג

אבל הטעם של הקקאו משתלט יותר מזה של המיץ.

אין בעיה לשים מים במקום מיץ תפוזים, זה גם יוצא סבבה לגמרי (אני בד"כ שמה מים כשזו עוגה פרווה).
 

anbv789

New member
תודה. אז מניח שאכין עם מים

כי זו עוגת שוקולית. ואז אולי זה ישתלט יותר...
שאלה אחרונה (ואני מודה לך מאד על הזמינות) - מים פושרים? רוצחים?
 

bali

New member
מנהל
מים מהברז


מה בתכנון לגבי הציפוי? כי לציפוי אי אפשר להחליף בסתם נוזל, צריך שהוא יהיה שומני.
 

anbv789

New member
את מקסימה!

תודה על התשובות הזריזות. עוד רגע זה בתנור...
לגבי ציפוי פרווה - יש לי מחמאה ושוקלד מריר, מתאים לא?! 100 גר מחמאה על 200 שוקולד? או שאני טועה?
 

bali

New member
מנהל
שמחה לעזור


סליחה שנעלמתי, אכן מחמאה ושוקולד זה בסדר גמור כציפוי, והיחסים של השוקולד והמחמאה בסדר גמור.

בטוחה שיצא נהדר.
 

hofnoan

New member
יש פתרון למיץ תפוזים חמוץ

אפשר להשתמש במיץ סחוט של פריגת -לא זה שבבקבוקים על המדפים אלא זה שבמקררים. הוא מפוסטר והוא מ 100% תפוזים. שם זה תמיד מתוק.
 
למעלה