דחוף!!!! מישהו יודע כמה עונות יש...

sharonloveshawn

New member
דחוף!!!! מישהו יודע כמה עונות יש...

לגולשים בזמן? באיזה עונה אנחנו עכשיו?

qball4

New member
תשובה

ישנן 5 עונות: כעת אנחנו נמצאים בעונה החמישית, שאישית ראיתי אולי 4 פרקים ממנה, גמרו עם הסדרה ברגע שהוציאו את ג'רי וא צ'ארלי(אח שלו), גם אחרי שהפרופסור עזב היה מאוד מדכא להמשיך לראות את הסדרה בלעדיו כנ"ל גם עם וייד.

danazi

New member
שניה ג'רי וקולין(לא יודעת תשם האמית

האמיתי אם אחים במצאיות?!

PorkchoP

New member
ייפ.

ישנו לינק שמסביר הרבה על הסדרה עם כתבה מעולה. בעונות המתקדמות יותר של הסדרה ג'רי אוקונל הפך לאחד ממפיקי הסדרה ויכל לסדר לאח שלו, צ'רלי, תפקיד קבוע בסדרה. מומלץ לקרוא את הכתבה.

Lu Tze

New member
אני מבקש לדייק.

יש 4 עונות ועוד איזה משהו מוזר שאומנם יש בו פרקים ואומנם הרעיון הכללי הוא אותו רעיון, אבל בהחלט אי אפשר לקרוא לזה "גולשים בזמן".

qball4

New member
אני חושב שאתה טועה.. בגדול.

ישנן 5 עונות, אם אתה רוצה הוכחה ממני, והפשוטה מכל פנה אלי בהודעה פרטית. בנוגע לשם גולשים בזמן אני מסכים איתך בהחלט.

Lu Tze

New member
פיספסת את הבדיחה.

אולי זה בגללי, חוש ההומור שלי כל כך דק שבמבט מהצד הוא כמעט בלתי נראה :) התכוונתי לזה שאחרי העונה ה-4 הסידרה כל כך השתנתה לרעה שאני אפילו לא רוצה להחשיב את הדבר הזה לעונה של סליידרס.

qball4

New member
חחחחח צודק ידידי

חוש הומור לא ממש מפותח, חח נשמעת בכזו רצינות כן אבל אתה צודק שוב.. העונה החמישית בואו נגיד לא קיימת בכלל, בכל אופן מבחינתי.

Lockergnomie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני לא מחשיבה את העונה ה-5 לחלק מגולשים בזמן! זה ממש בושה איך שעיוותו והרסו אותה לחלוטין..! הייתי רוצה להיפגש עם מי שלקח חלק בדבר הזה... אני כבר אלמד אותו לא לעשות דברים כאלה בעתיד!!!

Simsit

New member
אתם כ"כ צודקים ../images/Emo45.gif

מה שצינתי בחתימה שלי |למטה|

למעלה