דחוף - מספיק לקשק - להתחלי לשרש

avielm17

New member
דחוף - מספיק לקשק - להתחלי לשרש

היי לכולם אני חדש בפורום, עברתי כמעט על כל העמודים שבו ולא מצאתי אף הודעה שנותנת רעיונות לעבודה מהבית אז קדימה בואו נעזור אחד לשני ונתחיל לשרש רעיונות לעובדה מהבית

motyka

New member
עבודה מהבית

עבודה מהבית מתחלקת בגדול לשני סוגים: האחד להיות שכיר ולעבוד חלקי או באופן מלא מהבית. למשל - תכנת, עורך דין שכיר, מנהל חשבונות, רואה חשבון, מתמלל, קלדנית, הדפסות, תיאום פגישות, שווק, סקרים, מכירות, הפצה, בניית אתרים, עיצוב אתרים, יועץ מס ועוד ועוד. הדרך השניה היא להיות עצמאי: כל התעסוקות הקודמות ועוד הרבה - מסג', טיפולי רפואה אלטרנטיבי, טיפול בילד, סוכן ביטוח, מורה פרטי, הדרכה בשימוש במחשב, תמיכה במשתמשי תוכנה, כתיבת ספרי זכרון, שנור (השגת תרומות), עיצוב וייצור תכשיטים, עיצוב ותפירת בגדים, תיקוני בגדים, סנדלר, ועוד ועוד. השאלה מה מתאים למי. שנה טובה

siv30

New member
ישנם מספר תחומים

עבודות תוכנה (תכנות), עבודות יעוץ בכל התחומים בין אם זה יעוץ מתודולוגי או מעשי. עבודות ניהול משרד כגון: הדפסות, הנה"ח, טלפוניה גם הן כר נרחב לפעילות. כמו שאמרו כאן, גם עבודות אומנות: תכשיכטים, ציור, כלי בית וכל יצירה אומנותית שניתן למכור אותה. עבודות נוספות הן בתחום הבישולים והאוכל הביתי: גחנון, עוגות, אוכל מרוקאי ועוד כאוות נפשכם.

כל עבודה יכולה להעשות מהבית../images/Emo70.gif

היום גם אנשי היי טק שכירים עוברים לעבוד מהבית בשל סיבות רבות ומגוונות... השאלה היא באיזו דרך בוחרים, דרך עצמאית ויצירתית או... דרך של להיות חלק ממקום עבודה שמצריך שהיה בו... יום נעים

buzy2

New member
והכי חשוב - זה משמעת עצמית

לעבודה מהבית חשוב לבדוק אם אפשר מבחינת הקצאת מקום עבודה - פינת עבודה - ואם זה לא מפריע למשפחה. ויש הפרדה בין הבית לעבודה. לדוגמא אם יש ילדים בבית שלא יכנסו לאזור העבודה ויפריעו או להיפך שהעבודה לא תפריע להם ולבני הבית האחרים. גם מבחינת השעות שבהן תתנהל הפעילות. אם אתה /את טיפוס שיכול להסתובב כל היום בפיג'מה ולמרוח את היום ואין לו סדר יום, לא כדאי לך לעבוד מהבית. כמובן שאחר כך יש לבדוק את נושא המיסוי והביטוח, הן הביטוח האישי והן ביטוח צד שלישי, לדוגמא אם באים אליך לקוחות הביתה צריך לבטח אותם. יש עוד הרבה לכתוב בנושא רצוי שתשאל שאלות, משתתפי הפורום ישמחו לענות.

משמעת עצמית - נשמע מבהיל...אבל...

בוא נאמר, שסדר יום מאוד קפדני בלי "בריחות" לכל מיני כיוונים מפתים, מאוד חשוב כן, יש הרבה מה לכתוב על זה....

owolf10

New member
עבודה מהבית

עבודה שאני עושה, במשרה חלקית, רובה מהבית, עוסקת בתחום השיווק הרב שכבתי. אם מעניין אותך השאר לי מסר עם פרטים ואצור עימך קשר. בהצלחה

אולי...גם...

תספר על דרך העבודה שאתה עושה מהבית? מה הם הדברים שאפשר לעשות מהבית בעיסוק שלך? האם זהו יתרון בעבודה שלך? חסרון? יכול להיות שדרך פירוט רב יותר תוכל גם להשיג יותר אנשים למטרתך מה אתה אומר?

owolf10

New member
מה אני עושה?

א. אני עוסקת בשיווק מוצרי תזונה, תוספי מזון לצורך בקרה על משקל ושיפור איכות החיים. העבודה מתחלקת לשניים: שיווק במסלול אחד ובמקביל ותוך כדי - אני בונה ארגון עצמאי או במילים אחרות - גיוס כח אדם נוסף לעסק. אני עושה את העבודה הזו במשרה חלקית, כי פרט לזאת אני מלמדת בתיכון. אני רואה ברכה, ובעיקר הנאה רבה, משילוב שני התחומים. אני חדשה, יחסית, בעסק אבל העסק בנוי על תמיכה ועזרה הדדית רבה שבזכותם, כבר היום, 4 חודשים לאחר שנכנסתי, אני כבר רואה ניצני של רווח.

בוקר טוב owolf10 ../images/Emo20.gif

איזה יופי מה שאמרת "בונה אירגון עצמאי". ובעצם את אומרת שאת מגייסת כוח אדם נוסף. כפי שאני רואה את הדברים, לא כל כך משנה מה אנחנו עושים, באיזה סוג של עבודה אנחנו מתעסקים אלא... היכן נמצאים הלקוחות שלנו. האם את יכולה לספר מה את עושה כדי להביא אליך עוד אנשים? כאלה שירצו לעשות את מה שאת עושה, ולהרוויח מזה כסף? יום נעים

owolf10

New member
איך לגייס?

באמצעות הקשבה ומתן מענה לצרכים שאנשים מדברים עליהם. באמצעות עזרה והדרכה תוך כדי עבודה. באמצעות האתר שלי www.iccelver.com ושיחות טלפוניות. באמצעות כנסים והדרכות שחברת האם שלי מקיימת. ובעיקר בזכות האופטימיות, הכנות והרצון הטוב שאני משדרת שכן אני מאמינה ונהנית מאוד ממה שאני עושה

בוקר טוב ../images/Emo141.gif

הקשבה ומתן מענה זה כבר אחרי שיש לך את הלקוחות... איך הבאת אותם? מה עשית? כשאין לי לקוחות אין לי למי להקשיב ולענות לצרכים. אני שואלת על השלב הראשוני ראשוני, השלב שבו אנו צריכים להביא אלינו את האנשים שאינם חברים/שכנים/קרובים/אחים/דודים/חברים/ וכו' איך את עושה את זה? לאיזה צרכים של הקהל את עונה במסגרת עבודתך? האם תוכלי לתקן את הלינק, לא כל כך הצלחתי להכנס לחברה שבה את עובדת. או שאולי משהו במחשב שלי קרה. בכל אופן, תראי אם את יכולה לשלוח לינק מלא. יום נעים

owolf10

New member
ובכן...

הקשבה ומתן מענה זה לפני שיש לי לקוחות. אני אנשים משוחחים על אוכל, דיאטות, השמנה, הרזיה, עייפות, חוסר אנרגיה, המוצרים שלי נועדו לתת מענה לנושאים אלו. אני מקשיבה, מספרת את הסיפור שלי. חברים/שכנים/מכרים הם מקור בלתי נדלה להפניות נוספות... אם רכשת לקוח מרוצה הוא כבר ידאג להפנות הלאה. לגבי הלינק - אנסה לכתוב שוב. שנה טובה ומוצלחת.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אם הבנתי נכון, אז חלק משיטת השיווק שאת נוקטת בה היא לדבר על המוצרים שאת משווקת בכל הזדמנות.להציע אותם לכל מי שיכול להנות מהם ולא משנה היכן את נמצאת. האם זה נכון? הלקוח שלך הוא אדם שיש לו צרכים ספציפיים או כל אדם? כמה זמן את עוסקת בעיסוק זה? מוטי היציע ליצור קהילת חליפין בפורום זה,מה דעתך בעניין? שבת שלום

owolf10

New member
שיווק

זה נכון ברמת העיקרון. אני חדשה בעסק וחדשה בכלל בנושא של שיווק לכן עדיין נבוכה לעיתים. אבל מכיוון שאני נוטה להקשבה, בדרך כלל אנשים מגיעים לנושאים אלו מעצמם שהרי, כמו שכבר ציינתי בעבר, המוצרים מיועדים לכל אדם, כמעט. אני בעסק כחמישה חודשים. נהנית מכל רגע. לומדת המון דברים חדשים ומאמצת כלים שעוזרים לי ויעזרו לי תמיד. דרך אגב, אני עושה את העסק כמשרה חלקית וכהכנסה נוספת. למה הכוונה קהילת חליפין? משהו כמו "חרוזים"? אשמח לשמוע פרטים. אני פתוחה לדברים חדשים. לפני חצי שנה לא הייתי מאמינה שאעסוק בשיווק, מכירות וכד' והנה.... גמר חתימה טובה לכולכם.

נהדר .... הנאה ממה שאנחנו עושים

היא דרך מצויינת להצליח. כל הכבוד לך שהעזת לנסות משהו שלא היה לך מושג מהו היית מוכנה ללמוד, להתנסות, להעיז.... חתימה טובה

owolf10

New member
חתימה טובה

אביבה, תודה רבה על המילים החמות. אני מחזקת את ידי כל המהססים - חיזקו ואימצו. קראתי בזמנו דברים של איש על ערש דווי, איני זוכרת כרגע מי, שאמר שהוא מצטער על הדברים שלא עשה בחייו, ולא על אף אחד מהדברים שעשה. שנה טובה, שנה של הצלחות והתחלות חדשות ו/או המשכים טובים לכולם.

avielm17

New member
סוג של עבודה

אני יכול להדפיס עבודות לסטודנטים או כל אדם שאין לו זמן להקליד מכתבים ולהדפיס אותם או שאין לא כל ידע בתחום השאלה שלי היא איך אני מגיע לאנשים מסוג זה בנוסף אני בונה אתרים, מצגות, תוכנות ושוב אני חוזר, איך אני מגיע לקהל היעד שלי ???????????

motyka

New member
זו הבעיה העיקרית

עבודה מהבית מותנית בכך שתמצא לקוחות. אם אין לך לקוחות משלך, תוכל להתחיל בכך שתרשם באחת מסוכנויות כוח האדם כמו מנפאואר. הם אמנם יקחו מחצית משכרך, אבל יפנו אליך לקוחות. ואז - ייתכן ולקוחות אלו יבואו אליך פעם נוספת, או שיביאו לקוחות אחרים. אין פתרונות קסם בגיוס לקוחות. ואין אף אחד שיוכל לעשות את העבודה עבורך. והנה אתגר - אם מישהו מחברי הפורום יכול להשיג לקוחות, תמורת עמלה, לא חשוב באיזה תחום. חברי הפורום יספקו את הדרוש. כמובן שהתמורה צריכה להיות סבירה.

למעלה