דחוף!!!מתי "נץ" בעין גדי?
ר רפי rafi New member 3/12/03 #6 או קי תצחק עלי כמה שאתה רוצה, אבל מה עשית בבוקר בעין גדי (ת`אמת נכון עצרת שם טרמפים<כמנהג אנ"ש> כל הלילה ואף רכב לא עצר לך).
או קי תצחק עלי כמה שאתה רוצה, אבל מה עשית בבוקר בעין גדי (ת`אמת נכון עצרת שם טרמפים<כמנהג אנ"ש> כל הלילה ואף רכב לא עצר לך).
ש שדרן בכיר New member 3/12/03 #8 דוקא לא! בעצם באתי לנסות לחזות בקשת שלאורך הים בשעת הגשם ולהשתכשך במים
ש שדרן בכיר New member 3/12/03 #10 לא יפה לצחוק בפנים א.בשישי אני נוסע לראות שיטפון ב.אין שם קליטה לרדיו,סורי.
ר רפי rafi New member 3/12/03 #11 מה ענין שמיטה להר סיני א.שישי זה מתאים, אבל אז אני בבית, אז תיקח אותי מבני ברק, ב. יש קליטה לרדיו ירדן וגם מה רע בקלטת שהקלטתי מהרדיו(טוקר).
מה ענין שמיטה להר סיני א.שישי זה מתאים, אבל אז אני בבית, אז תיקח אותי מבני ברק, ב. יש קליטה לרדיו ירדן וגם מה רע בקלטת שהקלטתי מהרדיו(טוקר).
ר רפי rafi New member 3/12/03 #7 או קי תצחק עלי כמה שאתה רוצה, אבל מה עשית בבוקר בעין גדי (ת`אמת נכון עצרת שם טרמפים<כמנהג אנ"ש> כל הלילה ואף רכב לא עצר לך).
או קי תצחק עלי כמה שאתה רוצה, אבל מה עשית בבוקר בעין גדי (ת`אמת נכון עצרת שם טרמפים<כמנהג אנ"ש> כל הלילה ואף רכב לא עצר לך).