דחוף עבור חברה תחילת הריון עם חום גבוה שלא יורד גם עם אקמול יש המלצות איך אפשר להוריד?
ע עפרונית1 New member 14/11/03 #1 דחוף עבור חברה../images/Emo53.gif תחילת הריון עם חום גבוה שלא יורד גם עם אקמול יש המלצות איך אפשר להוריד?
דחוף עבור חברה../images/Emo53.gif תחילת הריון עם חום גבוה שלא יורד גם עם אקמול יש המלצות איך אפשר להוריד?
A avorly New member 14/11/03 #2 לעפרונית1, לערבב חומץ הדרים פשוט עם מים ביחס שווה (1:1). לטבול בתוך התערובת: 2 זוגות גרביים. 1 מגבת קטנה. את הגרבים לשים זוג על הידיים וזוג על הרגלים, ועם המגבת לעשות רטיות על המצח. נכון, הריח לא הכי הכי- אבל מאוד יעיל. אגב, מתאים גם לתינוקות.
לעפרונית1, לערבב חומץ הדרים פשוט עם מים ביחס שווה (1:1). לטבול בתוך התערובת: 2 זוגות גרביים. 1 מגבת קטנה. את הגרבים לשים זוג על הידיים וזוג על הרגלים, ועם המגבת לעשות רטיות על המצח. נכון, הריח לא הכי הכי- אבל מאוד יעיל. אגב, מתאים גם לתינוקות.
S Sonata Of Tears New member 14/11/03 #3 חייב להודות שזה מצחיק אבל אין לי שמץ של מושג על התוצאה אני הייתי הולך על תה לימונית.,רוב הצמחים לא מומלצים לנשים בהריון
חייב להודות שזה מצחיק אבל אין לי שמץ של מושג על התוצאה אני הייתי הולך על תה לימונית.,רוב הצמחים לא מומלצים לנשים בהריון
B bflygirl New member 14/11/03 #4 חומץ מוריד חום ברגע שיש חום הגוף מאותת שיש איזה שהוא שינוי וצריך לבדוק למה זה ומה זה ולא להזניח בנוסף חום צריך תמיד להוריד אותו
חומץ מוריד חום ברגע שיש חום הגוף מאותת שיש איזה שהוא שינוי וצריך לבדוק למה זה ומה זה ולא להזניח בנוסף חום צריך תמיד להוריד אותו