דחוף עזרההההה lאובדת עצותl =/

דחוף עזרההההה lאובדת עצותl =/

תקשיבו!!! אנחנו נוסעים לבראשית חבורה של כמה אנשים... לא כל כך קשורים לחיים ומתוכם רק 2 חברות שלי ממש קרובות.. השאר בכיף אני הכי חברה שלהם אבל לא קרובה לא שזה כל כך מפריע לי כי הכי בכיף! אבבבלללל.... "החבורה" שאני מסתובבת איתם לא כל כך בקטע (יענו כל אחד בקטע שלו-אחד חנג' אחת פריקית אחת קלעברית אחד ערס אחד לא מוגדר ואחת אני!!!) אז הקלעברית יש מצב שהיא באה...שאני הכי שמחה על זה!!! =) והלא מוגדר לא יודע אם הוא בא או לא...=/ זה בעיקרון קצת יקר לו למרות שיש לו כסף לזה פשוט אנחנו חבר'ה חסכנים כביכול...עושים הכל בחאווות..=) אבל לא הקטע של הכסף מפריע לו! (אחרת הייתי מלווה לו בכיף) אלא יותר הקטע של "מי יהיה שם"... כי זה לא מדבר אליו כל ה"שאנטיים באנטיים אנחנו מעגניבים" ... למרות שהוא קיבוצניק בנשמה...=) והוא הכי יודע לעשות שמח ומאלו שבאים איתנו בחבורה גם הוא ב"קשר" עם רק 2 מהן... ואני מה זה רוצה שהוא יבוא!!! אני מתה שהוא יבוא איתי לדבר כזה... ואמרתי לו שאם הוא לא בא לשם בלב שלם אז שלא יבוא בכלל כי אני לא רוצה שגם יתאכזב וגם יבזבז את הכסף שלו! אבל הוא אמר לי שהוא רוצה אבל הוא רק רוצה שאיזשהו חבר יבוא איתו...אמרתי לו שאני יהיה איתו אבל הוא רוצה מישהו ממין זכררר ואמרתי לו שהוא יכיר שם אנשים + יש שם אנשים מהשכבה שלנו שבאים...(אפילו שהם לא הכי קרובים אלינו בתור חברים זה עדיין אנשים שאנחנו מכירים והם יהיו ליד האוהל שלנו) חברים שלו לא יבואו...כי אחד לומד לפסיכומטרי (מה שאני אמורה לעשות אבל אני לא עושה) ואחד נוסע לחופשה עם המשפחה ואחד ההורים לא מרשים ואחד לא בא לו... וככה לכל אחד יש תירוץ...=/ מה קורה? איך אנינ משכנעת אנשים לבוא איתנו או אותו לבוא איתי ויהיה לנו הכי כיף בעולם?!?! תעזרו לי פלייייייייייייעעעזזזזז\

DidjiT

New member
מממממממממממ..

טוב דבר ראשון, תלווי לי כסף נבלה, יכול להיות שבגלל בעיות כספיות אני לא יבוא.. =[ יש לי כרגע 11 ש"ח. מה את אומרת.. יספיק לי ל3 ימים?
אוף, ראסמי נראה לי אני לא באה אחותי! ודבר שני, תגידי לו ככה "מה אתה אדיוט?! בראשית. זה כאילו המקום לבוא אליו לבד אפילו.. שאתה עם חברים אתה כל היום אם אותם אנשים אם אתה לא מתכוון לבוא לשם בגישה פתוחה וכו' אין לך מה לחפש שם.. הכי כיף זה להסתובב שעות לבד ולהכיר אנשים וכל אחד שם הוא איש טוב! זה לא בומבומלה שמלא בערסים ופרחות וסתם אנשים שרוצים להישמע מאגניבים אז הולכים לזה.. זה בראשית.. אנשים טובים נטורל! תסמוך עלי שאתה הכי תהנה בעולם... וחוץ מזה.. אני שם! ואני מכירה הרבה אנשים ואני מבטיחה למצוא לך חבר חדש טוב טוב.. וחוץ מזה יש לנו בפורום אחלה אנשים שאני בטוחה שיסכימו לעשות לך כיף!" קיצר הדר זבלי לו בשכל... ואני בטוחה שאת תוסיפי עוד כמה משפטים משו משו! חחח...

תגידי לו ככה....

"בובייייי נו תבוא יהיה הכי כיףףףף" סתם...אמרתי לך את דעתי...חבל שיתבאס אם הוא לא בקטע אבל תשכנעי אותו שזה כיף ומרגיע בלה בלה ושהוא לא צריך לבוא עם חבר טוב..כי הוא ימצא שם מלא אנשים טובים

בעיקרון בעיקרון זה מה שאמרתי לו

"טוב שמע אני הכי רוצה שתבוא אבל אני לא רוצה ללחוץ עליך ולהתחיל לשכנע אותך.. אני רק יכולה להגיד לך שאני הכי רוצה שתבוא הפסטיבלים האלו הכי כיפים שיש!! זה מתחיל מהופעות מריקודים מטורפים מסדנאות מהיכרות עם אנשים ועד לחוף נודיסטים ולהיות במעגל עם חבר'ה מטורפים ולתופף בתופים ולשתות צ'אי!! =) אבל אם אתה חושב שלא תהנה אם לא תהיה עם חבר כלשהו אז אל תבוא כי אני מכירה את ההרגשה למרות שאני יכולה להסדתר בכל מקום שתתקע אותי.. נגיד בבמובמלה אז פתאום לא מצאתי אפפחד!!! לא את אורנה לא את ליאת לא את ינון לא את נועה לא את איילת לא את אלון ואלכס "וכל המכוערים האלו" אז פשוט הלכתי ישבתי באוהל סתם שמצאתי אנשים בגיל שלנו+יותר מבוגרים קצת ופשוט התחלנו לדבר על החיים ומה קורה ובלה בלה בלה...והכי כיף שם...כיאלו אנשים שבחיים סתם ככה אתה לא תפגוש אתה פוגש וזה כל הקטע להיות יענו חופשיים שאנטי באנטי אני מעגניבבב" זה מה שאמרתי לו למרות שעוד השיחה שלנו הייתה ארוכה מזה... מה אני כבר יכולה לעשות ראבקקקקקקקקק!?!?!?

DrKasperrrr

New member
אמרת לו שתבואי איתו לחוף נודיסטים

והוא לא רוצה לבוא?! מוזר..

דוגרי הכי כיף

בבוםבמלה מצאתי את עצמי לילה שלם עם אנשים שהכרתי שם וזה היה פול כיף

DidjiT

New member
איליה?!

המפגר הזה לא רוצה לבוא... אוף תגידי לו שיכנס עם האוטו בקיר!

חלילה וחס

מספיק בשבילי שהוא נכשל בטסט של אופנוע (500) ... תודה לאל שהוא נכשל אחרת הוא היה נהרג לי בשניות על הכביש... איזה בובי קטן הוא....=)))))

סתם בשביל הכיף

אני איליה ואורנה =))) עם הסוזוקי אליאנה (הרכב החילופי) + חלקים כסופים מהמאזדה 3 שהלכה קאפוטה...=/ אבוי!! =( איליה יהרוג אותי אם הוא יודע שזה מה שאני מראה לפורום אבל שטויות

../images/Emo121.gifחבל,

היה עדיף לשים על חצובה ולתת חשיפה ארוכה אבל לא נורא...

DidjiT

New member
אתה רואה?!?!?!

זה ההודעות הקטנות והמפגרות האלו שעושות אותך כזה אדיוט! מה הקשר לזה עכשיו ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!

RedDesert

New member
אמממממממממממממממ...

תציעי לו זיון... סתםםםםםםםםםםם...תגידי לו שבאמת כיייייף שם ויש מלא אנשים וזה כל הקטע לדעתי להכיר שם אנשים וכאלה...

למעלה