דחוף עזרה!! אלכוהוליזם

ליני123

New member
דחוף עזרה!! אלכוהוליזם

שלום רב אני בת 28 בקרוב, ומזה כחצי שנה נוטלת ויאפקס XR 150 בנוסף לדיכאון קשה מנשוא, ממנו אני סובלת כשנתיים ( אך מטופלת רק חצי שנה) אני סובלת מאלכוהוליזם מובהק... אני שותה כל יום בלילה, (אז רע לי ביותר), ושותה ללא הפסק, עד שאני עייפה כל כך ונרדמת ישר.... בלי מחשבות... אין לי ספק שהדיכאון לא מטופל כראוי, ואין שיפור בהרגשה, עקב מחלת האלכוהוליזם שלי. ידוע כי אלכוהול מנטרל את השפעת התרופות, אך, אני מכורה לאלכוהול, וסובלת מדיכאון ואלכוהוליזם, ברמה כזו- שיום אחד אני מחליטה לקחת את עצמי בידים, ויום אח"כ, נכשלת במרוץ החיים, ורק רוצה למות מהר...... איך אני מגיעה לגמילה ואיפה? אני לומדת ועובדת, ולא יכולה להעלם לתקופה ארוכה... איך מתמודדים עם החיים האלה, למרות שאני בטיפול תרופתי ופסיכולוגי..... האלכוהול הורג אותי לאט לאט, איך מפסיקים? איפה הכוח שיכול לעזור לי...? תודה.....

shanhen

New member
לא הכל שחור

לליני 123 שלום, אני אתחיל מהסוף. את שואלת איפה הכוח שיכול לעזור לך, ולא תאמיני כמה הוא קרוב אליך - הכוח זו את. אלא שאת פשוט לא רואה את זה. תקראי שוב את המכתב שלך ותראי כמה דברים שליליים יש לך על עצמך. רק בזכוכית מגדלת אפשר לראות שיש יותר מזה. את עובדת, את לומדת, יש לך סדר יום, יש לך סדרי עדיפות, לא הכל שחור בממלכת ליני123. השילוב של אלכוהול - דכאון - תרופות אינו חריג ומוכר בהרבה וריאציות. יש שרואים באלכוהול מעין ריפוי עצמי, תרופה, יש שרואים בו את הגורם להחמרת הדיכאון. מה שברור שאת ה"גלגל" הזה צריך לעצור. לרשותך רשת של מרכזי טיפול מרפאתיים, מגובים בפיקוח וליווי רפואי, מן הסתם קרוב למקום מגוריך. במידת הצורך יש אפשרות לאשפוז קצר לצורך גמילה (כשבועיים) ואחר כך המשך במרכז. יש גם קבוצות לעזרה עצמית (AA) הפרושים בארץ. ההחלטה היא שלך, אנחנו לרשותך. התקשרי לטלפון 03-6733228 ויתנו לך את הפרטים למרכז הקרוב אליך. שיהיה בהצלחה, לילה טוב, נחום

למעלה