דחוף עזרה בקנית סקאנר נמצא בחנות...

mot264

New member
שיטת רב-גל

השם רב-גל ניתן למערכת TRUNKING שחברת מוטורולה תקשורת השתמשה בעבר למערכות אזרחיות עד כמה שאני יודע אין כאלו יותר לאחר שהשרות של חברות סלולאריות גרמה להם להפסדים. בכל מקרה אסור להאזין להם כולל בעלי רשיון חובבי רדיו על פי חוק. מה שהצגת הוא סורק לכל דבר ללא תכונות לכידת משתמש או קבוצה במערכות אלו. רק לבעלי רשיון מיוחד מותר להחזיק בציוד זה.

עמית9988

New member
אז מה השימוש בסורק כזה ?

הרי הרבה מכשירי קשר משתמשים בתדר מדלג היום תודה !

4Z7BGG

New member
סורק

עמית לצרכים שאתה ציינת - לא צריך ולא תצטרך תדרים מדלגים. תעבורת בטיחות, כדוגמת מגדל הפיקוח לעולם תיהיה גלויה וכל אחד יכול להאזין. שנעזוב לרגע אם מותר. מה שאתה מתכוון לעשות בעניין הדילוג נמצא הרבה מעבר לתחום האפור. אם אתה מתעקש - אתה צריך לעשות שני דברים : 1. ללמוד מי מהמכשירים הקיימים בשוק מתאים לפרוטוקולי תקשורת הדיבור המסחריים הנהוגים בארץ ו - 2. למצוא דרך שלא יתפסו עליך את המכשיר כשאתה חוזר . קח גם בחשבון שיותר ויותר רשתות עוברות להצפנה כזו או אחרת, כך שיש סיכוי טוב שתקלוט קבוצת דילוג מלאה, אבל באשורית ספרותית............. אני מניח שאם יש פה מישהו ממוטורולה, יוכל להאיר את עינינו בעניין פרוטוקולי הדילוג.

עמית9988

New member
ראיתי מכשיר רדיושק בארץ שסרק מצויין תדרים מדל

ראיתי בארץ מכשיר רדיושק שסרק מצויין תדרים מדלגים אבל הוא גדול יחסית וקשה להסתובב איתו כמו כן הוא גם חסום להרבה תדרים שהוא היה יכול לסרוק, אבל בגלל תקנות משרד התקשורת האמרקאי שמשם הוא הגיע חסמו אותו להרבה תדרים רלוונטים בארץ. המכשיר אמור לתת התראה על ארועים פלילים חריגים שקורים באזור המרכז (אני עובד בחברת אינטרנט שאמורה להוציא צלמים לארועים כאלה.. בכל מקרה כל צילום בארץ עובר דרך הצנזורה ככה שאין כאן גילוי סודות מדינה ) . אני מודע לבעיתיות של העניין מבחינה חוקית אבל למיטב ידיעתי וידיעת הממונים עלי התדרים המסווגים כדוגמת שבכ ויחידות מיוחדות כאלה ואחרות עוברים הצפנה איכותית והם בלתי ניתנים לסריקה בכל מקרה. אשמח אם תוכל להפנות אותי למישהוא שמכיר את הנושא ,חג שמח ותודה רבה !

4Z7BGG

New member
סורק

חבל שאתה, כמו רוב השואלים - לא פתחת בתיאור קצר של הבעיה שעבורה אתה מחפש פתרון. במקרה שלך אתה אכן תצטרך את כל היכולות שחיפשת. אבל אני מציע שהממונים עליך יפנו לקבלת רשיון כמו של עיתונאים. יש מתי מעט בעלי תפקידים שמקבלים רשיון רשמי לייבא ציוד כזה - תמורת חתימה כמובן על מגילת העצמאות ושאר ענייני שמירת סודות וכאלה (גם חובבי הרדיו חתומים על מסמך כזה...) . אם איני טועה - תעודת עיתונאי רשמית היא יתרון משמעותי. מעניין באמת האם אתר אינטרנת (שאינו מזוהה עם עתון זה או אחר ) העוסק בחדשות יכול להחשב לעתון, ואז העובדים שלו (עובדי התוכן כמובן ) הם בקטגוריה של עיתונאים.

zukik

New member
לגבי המכשיר

אחרי שקראתי את כל התכתובות כאן והבנתי מה שאתה צריך הוא לא עונה על דרישתך אז חבל לקנות אותו ....

zukik

New member
לגבי שאלה מה השימוש במכשיר כזה ...

תתפלא אבל הרבה מאוד רשתות גם לא משתמשות בתדרים מדלגים (כפי שאתה קורא לזה) ולזה הוא נועד ..... בינהם מטוסים TAXI אוניות רדיו רגיל גיפים .... ועוד ועוד ....

zukik

New member
המכשיר שנתת הוא מכשיר HF

ולא יעזור לו בשום דבר .... חוץ מ לשמוע כמה תחנות רדיו שמצליחות לחדור את חוסר התנאים שיש כרגע התדרים השונים ...

mot264

New member
אני יודע

נראה לי שהו "מת" לשמוע תחנות, ב HF בשמיים הם הגבול... אני מאמין שהמקלט מורשה לייבוא לכולם. אז... שישמע תחנות מעניינות כמו : קולי שראל, קול BBC , CHINA, צרפת, ארה"ב וכו... אולי גם קצת ממה שנשראו חובבי רדיו

4Z7BGG

New member
לינק

...ואתה ממשיך להתעקש לשאול מה דעתנו על סוס שאתה לא יודע לאיזה עגלה הוא צריך להתאים...... בתור שלב ראשון - תבדוק טוב טוב (ואני לא ממש יודע איך עושים זה ) על איזה תחומי תדרים אתה צריך לשבת ומה טכנולוגיית הדילוג - אתה הרי רוצה להאזין כאן, ולא באפגניסטן. לאחר מכן תבדוק איך אתה מביא אותו הנה .אחרי שאתה יודע איך ומה, רק אז בודקים איזה מכשיר עושה מה אתה רוצה. בתור התחלה - הייתי שואל חבר למקצוע במה הוא משתמש ופשוט הייתי הולך לחנות ןאומר - אני צריך מכשיר שיודע לעשות את מה ש XYZ עושה. כמובן שרצוי יותר, ואם אפשר - איך לא - יותר זול. אני מקווה שיש בפורום מי שיודע ומוכן לחלוק את הידע עם כולנו. מנסיון - לא זוכר שראיתי את המידע הזה גלוי...........

עמית9988

New member
חברים לעבודה משתמשים במכשירים ישנים ולא תמיד

חברים לעבודה משתמשים במכשירים ישנים ולא תמיד יעילים.. נראה לי שעכשיו אני צריך לעשות קצת שיעורי בית בגוגל...אם יש למישהוא עוד טיפים אשמח, תודה רבה לכולם ! ולילה טוב (-:

למעלה