דחוף ! עזרה! דחוף!

• פותח הנושא NOA*
  • פורסם בתאריך

NOA*

New member
דחוף ! עזרה! דחוף!

בשל בילבול בין תרופות בקופ"ח נתקעתי ללא גונל F להיום ומחר, לפי מיטב ידיעתי לא מוכרים אותם בבתי מרקחת, אני מזריקה בשעות הערב המאוחרות, משהי יודעת איך אוכל להשיג 6אמפולות עוד היום בצאת היו כיפור? תודה.

היי נועה

לפי מיטב ידיעתי כן מוכרים גונאל בבתי מרקחת. אני יודעת על בית המרקחת של מכבי בגבעתיים שהחזיק גונאל לפחות בחודש האחרון. זה אמנם לא פותר לך את הבעיה של היום בערב, אבל לפחות למחר כן. מקווה שתצליחי להשיג בהקדם. בהצלחה, כוכי

anat eitan

New member
נועה , בשביל זה יש את הגמח"ט של

שושי.קיים אצלה מצבור של אמפולות מכל מיני סוגים למי ש"נתקעת" בלי, אולי שם יש גם גונל F ותוכלי לקחת. מציעה לך להתקשר לשושי בצאת החג. אם את רוצה , אשלח לך במייל את מס´ הטלפון שלה. ענת.

מרב.

New member
נועה

אנחנו תל אביבים ויש לנו קופסה של גונל אף, צרי אטיתי קשר באימייל או בנייד 058-283183. אני לא בטוחה כמה שילמנו עליהן דרך מכבי אבל נמצא דרך להסתדר. מרב

rona33

New member
לי יש אמפולה אחת של גונל F

יעזור לך? אני גרה בגבעתיים. אם כן תשאירי טלפון ואני אתקשר ונתאם.

NOA*

New member
מעוניינת, תודה

מצויין. אני גרה ברמת גן ואשמח לקבל את עזרתך מספריי הם: 5795931 או 054358351. להיום השגתי אמפולות ואשמח להעזר בשלך מחר. תודה, נועה.

רוני@30

New member
זה עוד רלוונטי? אני יכולה לעזור

א. יש גונאל בבתי מרקחת. יש בטוח בסופרפארם של קניון רמת אביב ושל כיכר המדינה, כי שם אני קונה, אבל מן הסתם יש בעוד מקומות. ב. אם את רוצה אמפולות בהלוואה - יש לי לתת לך. תתקשרי - 935050-050. רוני

שרשור התגובה של נועה

תאריך ושעת ההודעה: 27/09/01 22:04:25 שם הכותב: NOA* נושא ההודעה: טעות של טירונית תוכן ההודעה: תודה לכל הבנות שענו לי. בתור "ותיקה" לא הייתי צריכה להגיע למצב הזה. אני בדרך לשאיבה רביעית והחזרה שישית ואחרי ניתוח הוצאה מהתיזמורת, (ובתרגום, פשוט הוציאו לי את החצוצרות) טוב להזכר בפורום ושמחתי שיכולתי להעזר בו.

נועם@בת

New member
רגע, זאת נועה הותיקה?

נועה שבקרוב תהיה אמא של נועה? אם כן ואם לא, שיהיה בהצלחה. אולי עכשיו בלי מוזיקת רקע העוברים יחליטו להשאר אצלך לתשעה חודשים בריאים. מחכים לבשורות טובות נועם

למעלה