דחוף!!! עזרה והתייעצות!

talush51

New member
דחוף!!! עזרה והתייעצות!

יום ו אני מיועדת לעבור ניתוח חוזר באסותא בראשלצ .היום גיליתי שאני בהריון.
ההריון אינו רצוי ואני רוצה לדעת אם העובדה שאני עוברת ניתוח טבעת,תוכל להוות קושי בהפלה יזומה בעוד כשבועיים או שלושה בהרדמה נוספת.
מהו זמן ההחלמה עם הטבעת?
אני ממש מבולבלת.אני ממש רוצה לעבור את הניתוח ביום ו הקרוב וכבר בוצעו כל הבדיקות ואפילו הייתי בפגישה עם המרדים.
אשמח לחווד או עצה

קוביd1

New member
התיעצות

קשה לענות לשאלה שלך ,גם לעשות הפלה שבועיים שלושה אחרי הטבעת וגם שתי הרדמות מלאות
לפי מיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה , גם בהרדמה תלוי במצבך הבריאותי הכללי.
מה שאני מציע להתיעץ עם המרדים כדי שתיהי שקטה ,שלא יהיה מצב שלא תוכלי לבצע את ההפלה בגלל הניתוח החוזר
בנות מי שיכולה לעזור נשמח מאוד.

בהצלחה

קובי

רק לעניין ההרדמה

לפי מה שאני יודעת ישנן תקנות של משרד הבריאות שמחייבות 45 יום בין הרדמות אלקטיביות, רק קופת חולים מכבי מקפידה על זה בהקשרים הידועים לי.
למה הפלה בהרדמה? איזה שבוע? אין עדיין אפשרות לציטוטק ואז אולי לסיים עם זה לפני הניתוח?

ורק להבהיר שאת חייבת להתייעץ על כך

עם המנתח והגניקולוג שלך כמה שיותר מהר.

talush51

New member
התייעצתי עם הרופא המנתח והוא אמר

שאין בעיה אפילו אחרי יום לעבור שוב הרדמה.אם אני לא רוצה את ההריון אז הוא יבצע את הניתוח.קראתי על הציטוטק שהוא תמיד עוזר ובסוף יש צורך בגרידה בכל מקרה

עדי1751

New member
אולי תפני לאגודת אפרת והם יסייעו לך

למנוע את ההפלה? כך תתפסי 2 ציפורים במכה אחת

anati43

New member
לא הבנתי: את רוצה שהיא תלד ותמסור לאימוץ?

זו ההצעה שלך?
אני מציעה למחוק הצעות כאלה, במקום לחזור ולמחוק את תגובתי המתקוממת על ההצעה.

קוביd1

New member
anati43

מי מחק את תגובתך ?כל אחד יכול להציע את מה שהוא חושב אי אפשר לסתום פיות ,אני ממש לא מסכים להצעה כזאת ילד זה לא חפץ ילד צריך לגדל לדאוג לו לכל מחסורו ,האגודה הזאת לא תגדל את הילד , ההחלטה רק של האם או האב .

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני מחקתי!

ואמשיך למחוק כל תגובה שתדבר באופן מזלזל לגופו של אדם ולא תדבר לגופו של עניין!

אתה מוזמן לראות את שתי התגובות החצופות שמחקתי, של ענתי, בהודעות המחוקות, שמנהלי הפורום יכולים לצפות בהן, ולהיווכח שלא נאמר בהן דבר על התקוממותה של ענתי נגד ההצעה. היתה בהן רק כותרת, שדיברה על דבר אחד ויחידי...
כעת, מכיוון שהיא הגיבה לגופו של עניין ולא לגופו של כותב - כמובן שאין לי סיבה למחוק את הודעתה המתקוממת.

עלבונות אישיים ומריבות לא יהיו פה. יש דרכים לומר כל דבר, והנה, מחיקותי הועילו, וענתי מצאה את הדרך לומר את דברה בצורה ראויה...

קוביd1

New member
אופירה

לא ראיתי לפני זה את שתי ההודעות הקודמות ,בגלל זה התפלאתי מי מחק ,לא ידעתי במה המדובר .
לכל החברים בפורום ויכוחים חילוקי דעות ,דבר לגיטימי ומביא להתעוררות בפורום ,אבל פגיעה אישית במישהו לא במקום .
אבקש להתייחס לגופו של עניין ולא לגופו של כותב .

שבוע טוב שנשמע רק בשורות טובות.

קובי

anati43

New member
את שאלת את עדי אם היא סובלת מתסמונת אספרגר

ועוד מגבלות. אני הייתי עדינה מאוד יחסית אליך, אבל כנראה רק למנהלת מותר.

אופירA

New member
מנהל
ענתי - תסמונת אספרגר היא הפרעת תקשורת

יש אנשים שסובלים ממנה, וכאשר אני יודעת על אדם שסובל ממנה אני מבינה יותר איך נכון לתקשר איתו. וכן יודעת לשאול אותו בנוגע למה שאני לא מבינה. שהרי כל סוגי ההפרעות המוחיות הן מאוד אינדיבידואליות, ואין אדם דומה למשנהו.

גם אם אדם משותק אני שואלת אותו אם הוא צריך תחבורה כדי להגיע למפגש.
ואני גם שואלת אנשים לגבי הפרעות נפשיות שיש להם, כדי להתייחס לרפואתם בהתאם. כי רפואה כוללת את כל הנתונים של האדם, וכך גם תקשורת חייבת להביא בחשבון את כל הנתונים של האדם.
כמו כן, אני שואלת את האנשים על הדברים הללו רק כשאני צריכה להביא אותם בחשבון בתשובה שלי אליהם, ולא סתם מדברת עליהם באוויר, ללא צורך ענייני!

לא עלה בדעתי שתסמונת אספרגר היא הפרעה שנחשבת אצלך לפגיעה בכבוד...
לצערי, ברוב האוכלוסיות החברתיות, מחלת נפש היא ביזיון ודיבור עליה מבטא פגיעה בכבוד. וגם להפרעה נפשית וללקיחת כדורים לטיפול בנפש ולאשפוז פסיכיאטרי יש אותה הקונוטציה - של בוז וזלזול.
ובכן, אני לא מזלזלת במי שיש לו הפרעה, ומביאה אותה בחשבון כדי להתאים לו מה שצריך. אבל אני מודעת למה שמקובל באוכלוסיה, ולכן לא אשאל אדם אם הוא חולה בנפשו, אלא אתבטא בעדינות בנושא זה, כגון שאשאל האם יש לו כאב או קושי רגשי בעניין זה או אחר.
על תסמונת אספרגר, אפילפסיה, תסמונת טוראט וכל שאר ההפרעות הנוירולוגיות - לא ידעתי שבחברה מחשיבים אותן לבזיונות, ולכן יש לנקוט במילים עקיפות ולא לקרוא לבעיה בשמה. אבל אביא זאת בחשבון בהמשך.

אני די מזועזעת מכך שזה נחשב לפגיעה בכבוד...
לבן של אחותי יש אפילפסיה, ואף אחד לא מתבייש לומר זאת. לי יש הפרעות נפשיות, ואני לוקחת 3 סוגים של תרופות לטיפול בנפש, ובעברי 3 אשפוזים פסיכיאטריים, ואני לרגע לא חושבת שזה מבזה אותי. ומי שחושב שכן - אני מכירה את החשיבה הצרה שלו ומאוד מצטערת בשבילו.

בכל אופן, גם תגובה כזו שלך לגבי התנהגות המנהלת תימחק בפעם הבאה, כי גם ביקורת על הניהול לא ננהל על פני דפי הפורום, אלא במסרים האישיים בלבד.
ולכן את המשך הדיון נעביר למסר האישי, שבו את יכולה לכתוב כל מה שעולה על דעתך, והודעה נוספת של ביקורת על אחד המנהלים תימחק מיידית.
אלו ההוראות של הפורומים בתפוז, ולא בכדי.

אשמח מאוד לפגוש אותך על דפי הפורום, בהודעות שתורמות לתוכן ומכבדות את כותביהן, ושמטרתן להועיל ולא שום דבר אחר.

עדי1751

New member
אגודת אפרת לא מוסרת ילדים לאימוץ היא עוזרת

להורים להתמודד והכל בהתנדבות. הריגת עובר שלא לצורך-להזכירכם-היא רצח לכל דבר

אופירA

New member
מנהל
ובכל זאת, עדי

כאשר משתתפת בפורום שואלת לגבי סכנה בריאותית של שתי הרדמות סמוכות, היא לא ביקשה מאיתנו לדון בסיבת ההרדמות, כך שאם תכניסי את הנושא לדיון, תקחי בחשבון שאת עלולה לקבל אי הסכמות בתגובה.
כמו כן יכול להיות מצב (שלא קרה כאן), שהכותבת עצמה תתרגז על ההתערבות בנושא שהיא לא העלתה, ותמחה על כך, ובצדק.

גם כשמנותח מבקש לקבל מידע לגבי ניתוח טבעת עתידי, זה קצת חסר טאקט לומר לו: אבל למה אתה לא רוצה לעבור ניתוח שרוול? שרוול יותר כדאי.
הוא החליט על טבעת כי הוא בדק לפני כן וקיבל החלטה. הוא לא דן כרגע בהחלטה הזו.

וגם כאשר אני נכנסת במוצ"ש, ורואה את כל השרשורים שהתנהלו בשבת - אני לא אודיע לכל כותביהם: תשמעו, אני חייבת להזכיר לכם את חומרת חטא חילול השבת.
כי זה לא הנושא של הפורום. בעצם לא קיבלנו בפורום הזה מנדט לטפל בנושא של מצוות ועבירות היהדות. גם לא החמורות שבהן.

קוביd1

New member
עדי 1751

אני מקבל את ההצעה של אופירה להפסיק את ההתכתבות על אגודת אפרת ,מה שהם עושים ומה שהם מציעים ,יש דברים שלא קשורים לפורום הזה ,יש את הפורומים האחרים לטיפול וויכוח ,בנושאים העדינים האלה ,וזה נושא עדין ,כל אחד אדון לגופו וכדאי לא להתערב בהחלטות אישיות ,שאת לא מכירה את כל התמונה .
אז כדאי להיזהר .

קובי

בהצלחה במה שתבחרי

אני עברתי הפלה (לא מבחירה) עם ציטוטק, עבר בסדר גמור ולא היה צורך בגרידה.

talush51

New member
תודה לאלו שענו תגובות ענייניות,עדי.. בהצלחה

בעתיד ואמן שלא תצטרכי את אפרת כמו שהרבה יחשבו שלא היית צריכה טבעת אלא רק לסתום את הפה "תרתי משמע"....
שבוע טוב לכולם !!!!

למעלה