דחוף!!!-עזרה לאם חד הורית במצוקה

מכשפה

New member
דחוף!!!-עזרה לאם חד הורית במצוקה

בתכנית הלילה של שמוליק טייר. אם יש לכם תשובה ואתם לא מצליחים היום- תתקשרו מחר, הם כבר ימצאו אותה.תודה מצרפת קישור להודעה שלי בפורום השכן בוואלה חינוך מיוחד

מיכל לב

New member
כתבתי תגובה והיא נעלמה, טוב אז

נסיון שני. בהמשך לצ´אט מצרפת לך את הלינק. בהצלחה.

למען "השרדותך" שם בפורום

אני לא ממליצה שתכניסי לינק לכאן, הוא יימחק בזעם

מיכל לב

New member
לא מכירה מקום יותר מתאים ובעל

יכולת השפעה, מחברות הכנסת של מרצ בעניין סיוע לחד הורית במצוקה, לפני שימחקו שיתנו אלטרנטיבה ראויה. אני לא רואה בזה כל פסול, זו לא הצבעה בקלפי, ובעבר כבר צירפתי לשם לינק בנוגע לאיזו הצעת חוק של ענת מאור (שכידוע אינה חברה בש"ס)לא הייתה עם זה שום בעיה. וחוץ מזה, יזעמו? עלי ? למה? אני כזו
. יקירה, מה זאת השעה הזו 03:41 ?????? מתכוננת ללילות לאחר הלידה? (או שמא את כותבת לנו מאיזו יאכטה, בלילה מלא כוכבים?). בוקר טוב, השורדת.

מיכל לב

New member
לא שורדת!

חיה, משגשגת,(לפחות משתדלת). נמאס לי מההשרדות הזו! אוטוטו פורצת- ובגדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!! (חמסה, חמסה, חמסה, טפו, טפו טפו וחברה לאחרונה לימדה אותי: "בן פורת יוסף".

מיכל לב

New member
חנה , מה זה כל הסימנים האלה?

יד כותבת, פעם כן פעם לא,שמלות עם סרט של מלכת יופי ?תרגום בבקשה.

מכשפה

New member
חנה, לא הבנתי מה את רוצה....

ומיכל גנבה לי את המילים מהפה- בקשר לכל הסימנים בפורום... אני ראיתי גם רץ כמו בלוח שחמט, מה זה? מיכל אני כותבת עכשיו למרץ, נראה מה תהיה התגובה, במקביל אנסה להכנס גם לפורום של 103, שם עלתה האשה לשידור, ונראה עד לאן תהיה לי סבלנות להמשיך. האמת- שאם זה יצליח לי- אני ארגיש טוב! אומרים המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו. קיבלתי תשובה בפורום של וואלה ממישהו שחשב שזו אני, ולא הבין אותי. לא משנה. אז בין השורות שלו מסתתרת הבעייה- מה לא בסדר במערכת החינוך המיוחד, ולמה האמא מתנגדת לכך. רוצה קישור להודעה שם? ותמשיכי לקרוא הלאה, הוא ממש הצליח לעצבן אותי הבחור שם!! הנה

מיכל לב

New member
קראתי,

לא חושבת שיש מקום להתעצבן מתגובתו. אני מניחה שאכן יש מקרים ש"החינוך המיוחד" מסייע ומקדם ויש לבדוק כל דבר לגופו. שמעתי על וועדות השמה, לא ממש מכירה את הדברים לעומקם נדמ הלי שיושבים שם עובדות סוציאליות, פסיכולוג.... לי באופן אישי קשה מאד לקבל את העובדה שגוף זר "אנשי מקצוע", יקבלו החלטות ומעורבות כזו גדולה בחיי הפרט.יחד עם זאת, חשוב לזכור שישנם מקרים בהם סובלים הילדים מהתעללות ושאר דברים נוראים ואז כמובן חובה להתערב. לא תמיד הדברים ברורים לכאן או לכאן, בכל מקרה אם לא מדובר בהתעללות פיזית ,רגשית, נראה לי שהרחקת הילד מאימו היא ההתעללות האמיתית וכמובן שאין גוף, מוסד, איש מקצוע וכו´ שישנה בידם הזכות לעשות זאת!

מיכל לב

New member
מה שכן עיצבן אותי בתגובתו היא

הכותרת "לא להבהל שום דבר לא יתבצע כאן באונס".... חוצפה ויהירות! השימוש החופשי שגברים מרשים לעצמם לעשות במילה הזו, כאילו שהוא מדבר על גוגואים. היה לי ויכוח בפורום מנהלים עם "מנהל" נוסף שגם התבטא בצורה הזו,הנבערות בהתגלמותה. בסופו של דבר ביקשתי שימחקו את הודעותיו ולשמחתי זה אכן קרה. חבל רק שהמחיקה הזו לא מוחקת גם את דרך המחשבה הזו. מצטערת, אם זה לא נשמע "ידידותי"," דמוקרטי" "ומפותח" אבל באמת הייתי שמחה אם זה היה אפשרי. גם אוהבי טבע מושבעים היו שמחים להפתר מכמה וירוסים ושאר מציקנים.

פלג^ר

New member
מיכל בזאת אני חולקת עלייך.עובדות

סוציאליות עושות עבודת קודש והשקיעו שנות לימוד לא מבוטלות.אז אנא

מכשפה

New member
הופה, פלג´ר- לך בדיוק חיכיתי.......

טוב שאת מאזנת אותי בכעס שיש לי על פקידות הסעד. אני כותבת גם בפורום של הורות שווה, ושם הופיע דו"ח מבקר המדינה על מצב פקידי הסעד במדינה. אז בואי נבדיל- יש עובדות סוציאליות, ויש פקידי/ות סעד. אני זועמת על פקידות הסעד, גם בגלל שאני אישית ראיתי איך הן עובדות, וגם נפגעתי מהן. למזלי- הייתה עובדת סוציאלית נשמה, במקום אחר- שעזרה לי, ולפחות תיקנה מעט את הרושם. אז אני עושה הפרדה בין עובדת סוציאלית לפקידת סעד, כי אין להן את אותן סמכויות. לפקידות הסעד נתנו את הסמכות של אלוהים, ולעובדות הסוציאליות- לא! פקידות הסעד מוציאות ילדים מחזקת אמהות ו/או אבות בלי להניד עפעף- כל מה שהן עושות זה לשבת במשרד הממוזג ולכתוב מה לא בסדר אצל ההורה, לקטול אותו, לעשות ממנו קציצות, לטגן, ולשלוח לבית המשפט לשופט שצריך לקרוא אלפי תיקים, ולא מעניין אותו מי ומה קורה באמת בשטח או במציאות. בהורות שווה ניסיתי להעלות את הרעיון איך צריך לפעול בעניינים של ילדי גירושין, אבל נדמה לי שהדרך ארוכה וקשה. אל תכעסי עליי אם אני מכלילה, טני מתנצלת מראש בפני כל אותן עובדות סוציאליות ועובדים , וכל מי שעושה נפשות, ותורם לרווחת הקהילה. לא עליהם אני מוציאה את הכעס שלי.

פלג^ר

New member
מתוקתי קיבלתי.בהחלט שיש כהנה וכהנה

למזלי אני עובדת עם נפגעי סמים(נוער)שכיף לעבוד איתם עם המגרעות

פלג^ר

New member
ותאמיני לי יש סיפורים מזעזעים מצמרי

שיער שאת כל כך רוצה לעזור אך יש מוסכמות במערכת.וצריך לעשות הפרדה

מיכל לב

New member
מצטערת לאכזב אותך,

אבל את לא חולקת עלי, היות ולא הפחתתי מחשיבותם של אנשי המקצוע או כישוריהם. כפי שכתבתי בתגובתי, במקרים בהם קיימת התעללות זו לא רק זכותם להתערב אלא גם חובתם. לצערי השטח האפור גדול מידי, ולא מעטים האנשים (בכל התחומים) שלמדו, הוסמכו ולא מאחלת לך או לי שניפול עליהם ונקבל את שרותם. כמו בכל מקום, בכל תחום ישנם המקצועיים, הטובים, אלה שעובדים מהנשמה ואלה שלא. בגדול (אם בכל זאת בא לך לחלוק עלי) אני נרתעת ממנגנונים וממערכות שיש להם זכויות וסמכויות מהסוג הזה.

פלג^ר

New member
זה נכון מתוקה שלי יש ויש כמו שאבי

ז^ל היה אומר יש דגים בים לא כולם דומים ולנושא להזמין חוטיני לחנה

מכשפה

New member
פלג´ר, את עובדת בהתנדבות?

ומה לגבי מה שכתבת שאת רוצה לעשות והמערכת לא מאפשרת, את מוכנה לפרט?ומה זה הקטע של החוטיני לחנה?חחחח

פלג^ר

New member
מתוקה אני עובדת בתחום החינוך.מדריכה

קבוצות טיפול בשכר.מי יפרנס את ילדי?כרגע אני בחופש חודש.בכיפפף

מכשפה

New member
מיכל נשמה , כמה שאת תמימה!אבל...

תסלחי לי שאני מעתיקה כך את דברייך....את כותבת- "לי באופן אישי קשה מאד לקבל את העובדה שגוף זר "אנשי מקצוע", יקבלו החלטות ומעורבות כזו גדולה בחיי הפרט."- מיכל- זו בדיוק הבעייה!! זה בדיוק מה שקורה בארץ שלנו!! אין לך מושג מה הולך כאן!! כמה ילדים חפים מפשע מוצאים מהבית כי פקידת הסעד מחליטה. יש כזה חדלון במערכת, שפשוט חבל על הזמן. אני יודעת, אני הייתי שם- אני עברתי זאת על בשרי!!(שלי לא הוצאו מהבית, אבל את פקידות הסעד הכרתי מקרוב!!) וההוכחה שאני צודקת כתובה שחור על גבי לבן בדו"ח מבקר המדינה, שרובו מתפרסם באתר של הורות שווה, אולי אביא לכאן את עיקרי הדברים שמופיעים בסוף. זה מזעזע!! "נראה לי שהרחקת הילד מאימו היא ההתעללות האמיתית"- הנה את נשמה- זה בדיוק מה שאני אומרת חושבת ומרגישה!!אבל- זה לא מעניין אף אחד! כולם חושבים שהם חכמים גדולים ושהם יודעים יותר טוב, ושהם אנשי מקצוע עם תעודות, וכולם יודעים יותר טוב מהי טובת הילד. האמת- טובת הילדים של ההורים הגרושים והאמהות החד הוריות- שהם פשוט יעזבו את הארץ ויברחו מפה- ואני בכוונה כותבת בצורה פרובוקטיבית!! ולסיום את כותבת- "וכמובן שאין גוף, מוסד, איש מקצוע וכו´ שישנה בידם הזכות לעשות זאת! " לא רק שיש להם את הזכות- יש להם את הסמכות בתוקף החוק- את מבינה? אל תגידי לי שאינך יודעת זאת.לפקידי הסעד יש היום סמכות להוציא ילדים מהבית, מחזקת הוריהם, אפילו מותר להם להיות המחזיקים שלהם בפועל, יש להם הסמכות לעשות מה שהם רוצים!! אין עליהם פיקוח!! ואם יש זה רק בתאוריה!! השופטים מסמיכים אותם , ולהם אין זמן ויכולת לבדוק לעומק את הדברים, והם מחליטים החלטות מהמותן. מי שנלחם בהם- חבל לו על הזמן, מבינה? את כזאת חמודה וטובה, ואני מאחלת לך שבחיים לא תגיעי לפקידת סעד!! ולכולנו אני מאחלת- שישנו את החוקים ואת הסמכויות, ושיקחו מפקידות הסעד את הסמכויות שבידיהן היום. אל תכעסי עליי.

למעלה