מיכל נשמה , כמה שאת תמימה!אבל...
תסלחי לי שאני מעתיקה כך את דברייך....את כותבת- "לי באופן אישי קשה מאד לקבל את העובדה שגוף זר "אנשי מקצוע", יקבלו החלטות ומעורבות כזו גדולה בחיי הפרט."- מיכל- זו בדיוק הבעייה!! זה בדיוק מה שקורה בארץ שלנו!! אין לך מושג מה הולך כאן!! כמה ילדים חפים מפשע מוצאים מהבית כי פקידת הסעד מחליטה. יש כזה חדלון במערכת, שפשוט חבל על הזמן. אני יודעת, אני הייתי שם- אני עברתי זאת על בשרי!!(שלי לא הוצאו מהבית, אבל את פקידות הסעד הכרתי מקרוב!!) וההוכחה שאני צודקת כתובה שחור על גבי לבן בדו"ח מבקר המדינה, שרובו מתפרסם באתר של הורות שווה, אולי אביא לכאן את עיקרי הדברים שמופיעים בסוף. זה מזעזע!! "נראה לי שהרחקת הילד מאימו היא ההתעללות האמיתית"- הנה את נשמה- זה בדיוק מה שאני אומרת חושבת ומרגישה!!אבל- זה לא מעניין אף אחד! כולם חושבים שהם חכמים גדולים ושהם יודעים יותר טוב, ושהם אנשי מקצוע עם תעודות, וכולם יודעים יותר טוב מהי טובת הילד. האמת- טובת הילדים של ההורים הגרושים והאמהות החד הוריות- שהם פשוט יעזבו את הארץ ויברחו מפה- ואני בכוונה כותבת בצורה פרובוקטיבית!! ולסיום את כותבת- "וכמובן שאין גוף, מוסד, איש מקצוע וכו´ שישנה בידם הזכות לעשות זאת! " לא רק שיש להם את הזכות- יש להם את הסמכות בתוקף החוק- את מבינה? אל תגידי לי שאינך יודעת זאת.לפקידי הסעד יש היום סמכות להוציא ילדים מהבית, מחזקת הוריהם, אפילו מותר להם להיות המחזיקים שלהם בפועל, יש להם הסמכות לעשות מה שהם רוצים!! אין עליהם פיקוח!! ואם יש זה רק בתאוריה!! השופטים מסמיכים אותם , ולהם אין זמן ויכולת לבדוק לעומק את הדברים, והם מחליטים החלטות מהמותן. מי שנלחם בהם- חבל לו על הזמן, מבינה? את כזאת חמודה וטובה, ואני מאחלת לך שבחיים לא תגיעי לפקידת סעד!! ולכולנו אני מאחלת- שישנו את החוקים ואת הסמכויות, ושיקחו מפקידות הסעד את הסמכויות שבידיהן היום. אל תכעסי עליי.