דחוף עזרה מכולם

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
דחוף עזרה מכולם

אני בת 34 בעלת מקצוע חופשי והמון זמן בלבטים לגביו - בררתי עם עצמי ועם חברים ומשפחה ואפילו במכון הדסה הייתי (עסק לא זול...). לא מצליחה להחליט מה הכי מתאים לי בעולם לעסוק בו לא כפשרה - אלא כמשהוא שימלא אותי ויעשה אותי מאושרת. אני מנסה להתחבר לעצמי שוב ושוב בעניין הזה והדבר היחידי שעולה הוא דיילות אויר או עיסוק בייבוא מהמזרח הרחוק (בגלל הטיסות). אבל לא ברור לי אם דיילות אוויר תתאים במידה ואחליט להיות אמא ולגבי הייבוא אין לי מושג לגבי המקצוע וקשייו. בינתיים הזמן רץ ואין לי פרנסה. לא נעים. מה דעתכם בבקשה?

רוני 331

New member
ניסיון לעזרה

שלום, מענין כי פנית דוקא לפרות הזה, מה הביא אותך לפנות? נראה כי את משקיעה זמן לא מבוטל בחיפוש הזה אותו את אומנם תארת בקצרה, אולם בבהירות. ייתכן, וסליחה על הפרשנות אולי המוגזמת כי יש מקום להכניס לחייך איש מיקצוע מתחום הטיפול אשר יאפשר לך לעבור איזה תהליך של חשיבה, שיוכל להוות פלטפורמה להחלטה כל שהיא אשר תספק אותך, או להשלים עם מצב לא מושלם לטעמך. בנוסף נראה כי עולה מדבריך כי עולים שיקולים ואולי אף שאלות נוספות בשלב זה של חייך.. בהצלחה רבה.

שלום פרם

נשמע באמת דילמה אני יכולה לנחם אותך שדילמות מקצועיות מסוג זה הן מנת חלקם של אנשים רבים. מדבריך עולה שאת מעוניינת דווקא בעבודות הכרוכות בטיסות ונסיעות רבות לחו"ל. במקביל את מתארת חשש מכך, במידה ותחליטי להיות אמא. יש להניח שעבודות מסוג זה יהוו קושי בהורות ובקיום זוגיות, אולם ישנם אנשים שמוכנים לשלם מחיר זה. עבור חלק מהאנשים, הבחירה בעבודות מסוג זה מהווה סוג של בריחה ולכן חשוב שתבדקי עם עצמך האם זה הרקע למשיכה שלך למקצועות אלו ואם כן, אז ממה את בורחת. במקרה כזה, גם אני הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ/ טיפול כדי לברר לעצמך סוגיות אלו. בכל אופן, אם את מתעניינת בכניסה לתחומי הייבוא מהמזרח אני יכולה לקשר אותך למישהו שעוסק בדיוק בזה. אם תרצי, שלחי לי מסר אישי ואני אמסור פרטים. בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

למעלה