דחוף עזרה...

דחוף עזרה...

אני בת 17.5 והיה לי קשר עם חבר שבאמצע הקשר נטש אותי... אני כל לילה בוכה וביום אני עצובה... ההורים שלי לא יודעים על הקשר והם לא מבינים על מה הדיכאון.. אגב אם אני יספר להם הם לא יאהבו את הרעיון תגידו לי מה לעשות... ואיך אפשר לצאת מהכאב הגדול...

MidNight Flame

New member
לאט, קודם תסבירי לי

למה שההורים לא יאהבו את הרעיון, את בת 17.5, כבר לא ילדה קטנה...

goldy

New member
אסור או לא מקובל?

אים לא מקובל אני מניח שתוכלי לספר להם. אים אסור נסי לדבר על זה עים החברות ו\או רבה שאת סומכת עליה.

זה גם אסור וגם לא מקובל!

אין לי למי לספר... כי לא יאמינו לי שאני בקטע של חבר... ובטח לא יאמינו לי שהתנשקנו וכו

MidNight Flame

New member
זה היה די חשוב לציין :]

תראי, קשה לי להסביר כזה דבר כי את באה מחברה חרדית והדברים שונים אבל בעיקרון, את בת 17.5, את עוד ילדה... יש עוד כמה שנים לחתונה ועד אז כל הקשרים זה אימונים לקראת הדבר האמיתי... נכון, זה כואב כשנפגעים. נכון, זה לא נעים להיזרק אבל בתאכלס את צריכה לזכור שזה לא סוף העולם. יש הרבה בחורים מדהימים שעוד לא הכרת ואת חלקם אפילו תכירי. סביר להניח שזו גם לא הפעם האחרונה שתפגעי מאהבה ובכ"ז אהבה שווה הכל... תעלי חיוך, נסי לעשות דברים שעושים אותך מאושרת ותיהי בטוחה שעוד יהיו אחרים :] מייק.

אתה צריך להבין

אני בחורה חמה שניקשרת מהר אני באה מחברה שונה אבל למרות זה אני יודעת מזה אהבה... ולכן כשהוא עזב אותי היה לי מאאאאאוד קשה!! תחשוב שאני חיכתי לו במקום שסיכמנו ופתאום הוא לא בא תחשוב שחזרתי הביתה ואף אחד לא ידע לאן הלכתי ובטח שלא הבינו מה קרה אחכ ניכנסתי למיטה ובכיתי כמעט עד הבוקר... אני לא יכולה כבר לסחוב על הגב שלי את הכאב...

למעלה