דחוף עזרתכם

ללא ידע

New member
דחוף עזרתכם

קניתי דירה בבנקים מציעים לי משתנה כל 10 שנים ל 25 שנה ברבית של 4.2 צמוד מדד . האם אפשר להשיג יותר זול? ואם כן כמה? תודה מראש לכול מי שיכול לעזור.

תשובה

הריבית שמציעים לך בהחלט טובה, יחסית לריבית שתאה יכול להשיג בעצמך, השאלה היא האםכדאי לך לקחת ריבית שתשתנה בעוד 10 שנים בהתאם לריביות שיהיו אז בשוק?! ממליץ לך לשקול את זה!

ללא ידע

New member
נכון שהרבית בעליה

אבל היא תפסיק גם לרדת עוד 10 שנים. איזה רבית אפשר להשיג דרככם? ואם זה שווה את העמלה של 2500 ש"ח? רוב תודות.

yubi1

New member
ריבית בעליה

תוכל לקבל 4.5% קבוע ל-25 שנה אך לא מומלץ מכיוון שהמדד יכול לשחוט אותך. חלק את המשכנתא שלך ל-3 מסלולים וכך לא תפסיד הכל על שינויי המדד. בהצלחה

hadarh

New member
אם אני מבינה נכון זה מסלול חצי קבוע

B+0.25 יש מבצע כזה בפועלים. המסלול הזה נחמד אם אתה יודע שתפרע לפחות חלק מהמשכנתא בעוד 10 ש'. אופציה לא רעה לשלב אותו עם מסלולים אחרים ולקחת חלק במסלול הזה ועוד מסלול אחד או יותר ובכך לפזר סיכונים.

yubi1

New member
אם אני מבינה נכון

חן חן על החיזוק שנתת לי......... אשיב לך בהזדמנות

תשובה

לגבי העמלה: צריך לזכור שחברות יעוץ נותנות לא רק את שירות השגת הריבית הטובה אלא גם בניית מסלול הכדאי ביותר עבור הלקוח בהתאם לפרופיל האישי שלו ויצוג הלקוח מול הבנק לאורך השגת עסקת המשכנתא. כמו בן שהריבית שמושגת היא גם ריבית טובה ממה שתשיג לרוב בעצמך.

למעלה