דחוף!!! פילת קראו לי למבחן...

shir 26 26 26

New member
דחוף!!! פילת קראו לי למבחן...

אם אני אפשל אני לעולם לא אסלח לעצמי.... ולעניין- יש משרה שיש עליה מעט מועמדים בשל דרישה ספיציפית שלמזלי אני עומדת בה. מה הולך להיות שם? אמרו לי שאהיה שם מ 8 עד 16 .......... אוי ואבוי... זה הולך לכלול דינמיקה? מישהו היה במבחנים שלהם? הם אמרו לי שזו קבוצה של בכירים... אני מתה......... כי יש לי קצת בעיית בטחון עצמי... מישהו מכם עשה את המבחנים של פילת? אנא הושיעו.....

barak7878

New member
מה הלחץ?

1. קודם תיכנסי לאתר-של-פילת , דפדפי קצת ותמצאי מבחנים לדוגמא. 2. אם יש לך את מוסף הדרושים של ידיעות מהשבת האחרונה 25.7, יש טור על דינמיקה קבוצתית, אם לא תגשי למכולת הקרובה, ותבקשי מהמוכר עותק (במקרה שנשאר לו) , או תכנסי לאתר של YNET. 3. חשוב להיות מרוכזים במבחנים של הצורות, מתמטיקה, והבנה (כמו בפסיכומטרי). 4. בדינמיקה להיות קול , נחמד , לחייך,להיות ענייני ולהיות מודע לשפת גוף (מספיק עם הציפורניים!!!), בקיצור לשחק אותה , מה אכפת לך?! אף אחד לא מכיר אותך שם אז שחקי אותה קול. טוב אז נפגש בפילת , כן גם אני מגיע למבחן באותו יום!!!

mayastudent

New member
הכי חשוב..

עשיתי בחיי מספר מבחנים ודינמיקות חברתיות או כל דבר כזה. העיצה היחידה והבאמת חשובה (וקצת בנאלית אולי) היא להיות את. לא לשקר, לא לעשות הצגות. הם עולים על הכל. לא יעזור מה עוד יגידו לך - הרי אף אחד לא יכול לדעת מה בדיוק הם מחפשים ויכול להיות שבעצם היותך את (בהנחה שאת אדם רציני, אחראי, עם הכשרה מתאימה וכו') הם יראו בדיוק מה שהם מחפשים. טיפ קטן נוסף שלמדתי זה שאם יהיה דינמיקה חברתית ומשימות - יותר חשוב הדרך ולא ההגעה למטרה בזמן המוקצב. בהצלחה.

למעלה