דחוף פרקים 70+71+72 במחשב.. למישהו יש ?

דחוף פרקים 70+71+72 במחשב.. למישהו יש ?

הדי וי די לא הקליט והחמצתי.. למי שיש תבוא עליו הברכה.. פרקים מכריעים שחייבים לראות. למי שהוריד באי מיול או בכל דרך אחרת.. ותודה מראש כמובן..

mailo100

New member
הנה

הנה המסר שכתב גזעי עם תעודות לפני כמה שבועות ויש שם פיתרון לבעייתך כל פרקי הסדרה לצפייהו גזעי עם תעודות ו 00:02 | 26/05/07 שלום זהו הביקור הראשון שלי בפורום הזה...לא חשבתי שיש פורום פעיל לסדרה בסדר גודל כזה... שמתי לב שקיים ביקוש לפרקי הסדרה, ולכן אני מעוניין להפנות את כולכם לאתר Veoh, שהוא בערך כמו יוטיוב רק שניתן גם להוריד ממנו קטעי וידאו למחשב, ויש בו את כל פרקי גולשים בזמן. אולי אתם כבר מכירים אותו..אבל לאלו שלא- כתובת האתר- http://www.veoh.com/ בשורת החיפוש למעלה יש להקליד את המילה Sliders כל הפרקים הם באיכות מצוינת, ללא תרגום תהנו

תודה mailo אבל יש בעיה....

ראשית תודה על התגובה המהירה. אכן אני זוכר את התגובה שלך לגבי עניין הפרקים ואכן ניכנסתי לקישור שמסרת בזמנו. אני חייב לציין שזה אתר מאד נחמד עם המון תוכן. אני זוכר שהיתה לי בעיה עם ההורדה , זה לקח קצת זמן (למרות שכל הורדה היא כזאת) , אני פשוט חשבתי שלמישהו יש כבר קובץ מוכן שהוא הוריד כי אני רוצה גם לצרף לזה תרגום (למרות שזה לא קריטי בלי). בכל מצב גם האיכות לא היתה כל כך טובה ואני לא יודע אם זאת בעיה במחשב שלי או אולי באתר כי אתה מציין שהאיכות טובה , בכל אופן אני אתן הזדמנות אולי בכל זאת מישהו יש לו ובמידה ולא (או במידה והאי מיול שלי לא יוריד את הפרקים) , אז אשתמש בהצעה שלך. תודה על העזרה..

למעלה