דחוף- צובעים לי את החדר היום:)

דחוף- צובעים לי את החדר היום:)

יש לי צבע בורדו לקיר אחד בחדר (היה לי את זה בחדש הקודם ואני אוהבת מאוד את האוירה שקיר אחד בורדו נותן לחדר) בכל אופן כל שאר הקירות בחדר יצבעו בצבע אחר בהתחלה חשבתי על אוף וויט ואז שמתי לב שהארון והשידה בחדר הם בצבע -אלמון- זה מין סוג של צבע אפרפר אוף וויט בהיר.... וגם הוילון בחדר הוא בצבע אוף וויט אז שקלתי להחליף אותו לצבע אחר יש לי גם צבע צהוב בהיר כזה שיכול אולי להתאים עם בורדו והצבאי שנמצא אצלנו הציע לי צבע ירקרק בהיר מאוד - אני אוהבת את הירוק הזה הבעיה שאני לא בטוחה שהוא יתאים עם הבורדו?! בקיצור קשה לי להגיע להחלטה ואני מתלבטת כבר יומים ועוד מעט יגיע תורו של החדר שלי להיצבע אז אני צריכה לקבל החלטה מהר נ.ב- החדר דיי גדול
עיזרו לי!!! תודה :)

g73

New member
לכי על אוופ וייט לשאר הקירות

פחות בלגאן בעין עם שאר הרהיטים

תצבעי אופ-וייט

שיתאים לוילון ולרהיטים.ככה לא יהיה בלאגן בעיניים עם צבעים.חוצמזה שיש היום המון פריטים בבורדו - יהיה יפה שהכל יהיה בורדו ואופ-וייט, ותוכלי לשים כריות בורדו על המיטה / ספות, מפה, שטיח, אגרטל חום עם ענפים מיובשים מבורדו, יש חרושים וקישוטים שאפשר לשים על הווילוןוכו' אין סוף אפשרויות.בסלון שלי, הקיר של פינת האוכל צבוע בוואש בורדו כהה ושאר הקירות אופ-וייט.יש לי מפה בורדו, שני פמוטים גבוהים מהרצפה עם נרות בורדו גדולים עליהם, סדרת תמונות מסגרת בצבע הרהיטים ופרחים מצויירים בבורדו. יוצא מדהים!!!

למעלה