דחוף... צריכה עזרה.

דחוף... צריכה עזרה.

אני בטיפול עם בעלי . הלכנו לטיפול אנחנו לא מסתדרים, רבים וכועסים חלק גדול מהזמן שלנו יחד. החלטנו בהתייעצות עם חברים ללכת לטיפול. אני היום מרגישה שאני לא רוצה להיות בזוגיות הזאת יותר . האם יש טעם ללכת לטיפול כאשר אין לי רצון והבנתי גם בעקבות הטיפול לשפר את הקשר? אני נורא מתלבטת. בעלי בחור טוב סך הכל ולאחרונה יותר משתדל, זקוקה לעזרה דחוף.

את מביאה דילמה לא פשוטה. הטיפול

מטרתו היתה לשפר ולשקם את הקשר ואת אינך מעוניינת בכך יותר. אז קודם חשוב שתקבלי את ההרגשה הזאת ולא תכי על חטא שהלכת למטרה מסויימת וקרה דבר הפוף. בטיפול מתגלים כל מיני דברים וההבנה שאינך רוצה את הזוגיות היא חשובה. הרי אנחנו הולכים לטיפול כדי לשפר גם את החיים שלנו בתוך הזוגיות ובחיינו בכלל. חשוב שלא תשמרי את ההרגשה הזאת לעצמך ושתשתפי את המטפלת הזוגית. את יכולה להעלות את זה בפגישה הבאה שלכם איתה או אם הדבר קשה לך, לבקש ממנה פגישה לבד. הכי חשוב זה להוציא את הדברים החוצה ולא להמשיך בטיפול כאילו לא קרה דבר. לא כדאי להסתיר מהמטפלת כזאת אינפורמציה, זה יתקע את הטיפול ולא יקדם את הצורך שלך היום. אין זה פשוט אבל הכרחי. מקווה שתוכלי בהקדם להביא את זה לטיפול, בהצלחה!

תודה, לא חשבתי על זה ובאמת אתקשר

ואבקש שיחה לבד. אני רוצה לשאול אותך עוד משהו בקשר לאתיקה המקצועית של המטפלת, אם היא שומעת ממני בפגישה שאני רוצה להפרד מבעלי, ואני באה איתו לטיפול זוגי,אז מה היא אמורה לעשות עם האינפורמציה הזאת? אודה אם תוכלי להתייחס לזה.

המטפלת מחוייבת לסודיות ואם את מספרת

לה שאת רוצה לעזוב את בעלך היא תמליץ לך לדרכך ובזמנך להביא את זה לטיפול אבל רק את . טיפול שיש בו "סוד" לא יכול להמשיך. תהיי חייבת להביא את זה לפגישה. את לא חייבת לזרוק את זה כפצצה לחלל האוויר את יכולה לאמר שזאת מחשבה שעלתה בך, שאת מתלבטת הרבה מה נכון לכם לעשות, להשאר יחד או להפרד. חשוב שתעשי זאת בהקדם. אין זה קל אבל אם זאת תובנה שלך מהטיפול אז זה צריך להאמר, זה רק הוגן מולך ומול בעלך.

תשובה לאופירה 6691

את צריכה לעשות מה שהרגש שלך אומר לך אם את רואה שהטיפול לא עוזר חבל על הזמן והכסף. אם אתם רבים וכועסים את צריכה לחשוב אם טוב לך עם בעלך. אין זדוגיות מושלמת אבל צריך לחיות בטוב את יכולה להתיעץ איתי רינתוש

למעלה