דחוף - צריכה
- לפני חתונה

גל02

New member
דחוף - צריכה ../images/Emo53.gif - לפני חתונה

החתונה בעוד 6 ימים ואני מנסה לסדר את סדר היום. דיברתי עם הצלם והוא אמר שבשעה 18:30 הוא צריך להיות כבר באולם לסדר דברים ולכן הצילומים יהיו בין 17:00 ל- 18:00. זה אומר שאני צריכה להיות מוכנה בשעה 16:45 בערך... דיברתי עם אתי אלבכרי והיא אומרת שזה מאוד מוקדם להיות מוכנה בשעה כזאת בעיקר כיוון שאני לא נמצאת בקבלת פנים. אני צריכה שתעזרו לי, מה לעשות? כדי שתוכלו לעזור להלן המיקום של כל מקום שאני צריכה להיות בו: המלון בטיילת בתל אביב, הצילומים בנווה צדק והאולם בצומת ירקון (ליד פ"ת). הצייייללללוווו

תמרה*

New member
אני הייתימוכנה עוד קודם

וזה לא היה נורא. הייתי מוכנה בשלוש ויצאנו להצטלם בקיסריה (מת"א). אחרי הצילומים ישבנו בלובי במלון דן קיסריה ושיחקנו שש בש, וקלפים, וקצת אכלנו ונרגענו. בשמונה יצאנו לכיוון הגן(ליד הנחל בכפר ויתקין). גם אנחנו לא היינו בקבלת הפנים. במקרה שלך כשהכל קרוב זה נראה לי יותר קל. אחרי הצילומים הייתי חוזרת למלון וקצת נחה (וזה בהנחה שאת יכולה לשבת עם השמלה...) נכון שזה לא המצב האופטימלי אבל זה גם לא לא אפשרי.

רחלילי

New member
לעיתים המציאות מכתיבה לנו החלטות

ושאלתי לך עד כמה את נעולה על לא להיות בקבלת הפנים? זה לא ענייני אבל לדעתי את מחמיצה את החלק הארי והחשוב של החתונה. אחכ בריקודים לא יהיה לך שמן באמת לדבר עם האורחים שבאו לשמוח בשמחתך ומכבדים אתכם בנוכחותם ובמיטב מחלצותיהם ומתנותיהם.. אני במקומך הייתי זורמת עם המציאות ומפתיע הבכניסה יפה אל תוך קבלת הפנים לא בסופה, לא חייבים ממש בהתחלה אבל הייתי הולכת לפחות חצי שעה שעה בקבלת הפנים. תחשבי על זה, זה בשבילך! ולשאלתך: אני הייתי מסורקת ומאופרת כבר בשעה 15:30 והאיפור שלי החזיק יופי גם בצילומים (עשינו צילומים בטבע) וכמובן כל הערב. מצד שני אני נישאתי באוקטובר, מזג האוויר היה שונה מאשר עכשיו. לקחתי איתי מהמאפרת שפתון ומעט פודרה כדי שיהיה לי ליתר בטחון וממש ממש לא נעזרתי בהם כי האיפור החזיק יופי עד הלילה.

גל02

New member
קודם כל תודה על התגובות

למה אני לא בקבלת פנים? לדעתי זה פחות יפה ופחות מרגש כיוון שמפספסים את כל ההתרגשות שבכניסה. איך אפשר להיכנס פתאום לתוך האנשים בקבלת פנים בלי שהכריזו שנכנסנו? זה מוריד מכל ההפתעה, ואצלנו עושים לנו כניסה מאוד מרשימה עם מזרקות מים וכו´. אני יודעת שרוב הבנות בזמן האחרון כן היו בקבלת פנים אבל לדעתי אין בזה משהו מיוחד. יש לי 4-5 שעות להינות עם האורחים ותאמינו לי שאני לא אפספס את החשובים באמת. אבל תודה בכל זאת, היה חשוב לי לדעת שהייתן מוכנות מוקדם וכל האיפור נשאר כמו שהוא.

kisses

New member
איזה אולם זה?

גם אני הייתי מוכנה בשעב 17:30 את בשקט יכולה לקבוע איתה בשעה 17:00

למעלה