דחוף-שאלה לגבי עוגת מייפל

אורנייה

New member
דחוף-שאלה לגבי עוגת מייפל

שלום אני סמויה בד"כ... יש לכן יופי של פורום!!! שאלה יש לי מתכון לעוגת מייפל בחושה המתכון מכיל שמנת חמוצה מה ניתן להחליף שיהיה פרווה? המתכון: 3 ביצים 3 וניל 1.25 קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן שמנת חמוצה תודה

רותי410

New member
היי, מאיוש

יאללה, איפה את??? כוס מיץ תפוזים שמחליפה מיכל שמנת חמוצה (וגם חלב קוקוס, לא?), לא עושים את הבלילה מימית מדי?

רותי410

New member
תודה, גולדה.

התשובה מתקבלת בברכה, גם אם את לא מאיוש. בסדר. רשמתי לפני. אנסה עם עוגת המייפל של יוכי, אבל אני מתכוונת לשנות שם כל כך הרבה דברים שאני כבר לא יודעת איך לקרוא לה. מייפל לא יהיה בה. אז אולי "עגת לא מייפל"?

את לא אוהבת מייפל? את יכולה לשים במקום

רוטב שוקולד. אני עשיתי אותה עם מייפל ובלי אגוזים. עוגה מהירה מאד וקלה. אני חושבת שאנחנו מתכוונות לאותה עוגה. אבל הכמות לא גדולה. יוצא או אינגליש קייק גבוהה ואם בתבנית גדולה יותר אז העוגה יוצאת נמוכה. (יותר מתאים לחיתוכיות)

רותי410

New member
למה? יצאו שתי תבניות א' קייק.

תבניות חד פעמיות רגילות. ולא רק אני לא אהבתי מייפל. הוא פשוט מתוק מדי. כי יוכי כתבה לשפוך בנדיבות, אבל הנדיבות לא השתלמה לי. יצא, כאמור, מתוק מדי וספוג מדי (אבל יש שאהבו). במקום האגוזים אני חושבת למרוח ממרח קוקוס או להכין - יש ליוכי מתכון של מילוי קוקוס - ומעל ליצוק סירופ שוקולד או שוקולד מומס. כי הבצק ממש טעים. נראה מה יצא. ואפרופו גודל תבניות. יש לדנית סולומון מתכון של עוגת זנגוויל ושמנת, במקור צריכה להיות תבנית 26, אבל העוגה יצאה כל כך נמוכה, ממש ביסקוויט. וזה מעצבן. אז בגלל הקריזה, גם כתבתי לה מייל מעוצבן וגם הכפלתי למחרת את הכמות כדי שתצא עוגה נורמלית. מוזר איך אפשר לפספס כך. טוב, שאלו יהיו כל הצרות שלנו.

רותי410

New member
אבל זה לא בסדר להוליך ככה שולל אזרחים

תמימים ונבערים מאפייה, לא?

חנהפ

Active member
2/3 כוס מיץ תפוזים

מיכל של שמנת חמוצה מכיל 170מ"ל והיא הרבה יותר סמיכה ממיץ

יוכי68

New member
עדיף 2/3 כמו שחנה כתבה.

והעוגה מספיקה לשני אינגליש או למרובעת בינונית.

למעלה