אם מחקת קבצים שלא מאפשרים פעולה תקינה של ה-Windows, סביר להניח שפגעת באחד או יותר קבצי DLL משותפים. אפשר לנסות לפתור את הבעיה של הקבצים החסרים על-ידי שימוש בתוכנית תיקון כגון SystemWorks של Symantec.
בימי דוס..היתה פקודה נחמדה לפתרון בעיות מהסוג הזה.. undelete ברגע שנכנסה מיקרוסופט עם הוינדוס שלה,אין יותר אפשרות להשתמש בפוקציה זו,אלא רק מסל המחזור. מצטער..אבל כנראה שהקבצים לא ישובו עוד.. eYaL
1. קודם כל ישנן תוכנות שעושות את עבודת הundelet גם תחת Windows 3. בהתייחס לדברי אריה אתה אומר דבר והפוכו כי אם הוא יתקין תכנה מי מבטיח שההקבצים המותקנים לא ימחקו את פיסית את הקבצים שכתובתם הלוגית נמחקה בעת מחיקת הקבצים ?....?
Norton Utilities יש שם תוכנה הנקראת Norton UnDelete ולפעמים היא מצליחה לשחזר קבצים גם אם הקבצים נמחו לפני התקנתה! אגב - חשוב מאוד שלא תכתוב שום מידע על ההארד-דיסק שממנו נמחקו לך הקבצים כי אז זה כבר דורס את הקבצים שנמחקו ואתה לא יכול לשחזר את זה בשום אופן. טוב, כמובן שאתה עדיין יכול אבל זה יעלה לך הרבה כסף! גם אם עלה לך על ההארד-דיסק טנק ומעך לך אותו לגמרי - אתה עדיין יכול לשחזר את הנתונים! אתה צריך לשלוח את ההארד-דיסק למעבדה מיוחדת (אני לא יודע אם יש כזאת בארץ) ושם אתה משלם כמה אלפים ולעיתים זה מגיע גם לכמה עשרות אלפים (!!) ומשחזרים לך את הכל להארד-דיסק חדש. אבל אני הייתי מציע לך להתחיל בכך שתתקין Norton Utilities