דחוף, תופעות לוואי מחיסונים

דחוף, תופעות לוואי מחיסונים../images/Emo53.gif

עשינו היום חיסון (פרטי) של גיל שנה, לא ה mmr אותו כבר עברנו אלא את המחומשת (משלושת כבר בילבלו אותי). מאחה"צ בר ממש מסכנה, מדי פעם בוכה ומדי פעם צורחת. אחרי שעתיים נשברתי ונתתי אקמול - אין לה חום. יוצאת לה שן חדשה, אולי שתיים (שניה במספר למעלה) והיא ממש מתחילה לבצבץ, לדעתי מהיום בבוקר עד הערב היא מציצה יותר. אני כמעט בטוחה שזה השיניים, טי ג´ל לא עזר - נלחמנו כדי למרוח. גליגם היא אף פעם לא הסכימה לקחת. בנוסף היא קצת מצוננת, קצת מתעטשת וטיפה נזלת, ממש חלושות (בבוקר היא לא היתה מצוננת). לדאוג? (אני דואגת) הצילו!
 
לדעתי זה בסדר שנתת לה אקמול

זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך כדי להרגיע. לי זה נראה שהכל יחד מציקלה. החיסון, השן שבוקעת וההצטנות. תני לזה עוד יום ואם לא יעבור לכי לרופא הילדים. שתרגיש טוב
 
../images/Emo4.gif תודה. אני קצת פחות לחוצה, נראה

איך יעבור הלילה. ענו לי בווינט שבדר"כ התגובות לחיסון הולכות ונחלשות ולקודמים לא היו לה תגובות. הציעו לי גם למרוח גליגם על המטצץ אז אני אמיר את זה לציצי אם וכאשר היא תקום (היא גם ככה לא ישנה לילות שלמים ולאחרונה יש שיפור טפו טפו טפו) תודה שאת כאן!
 
הי, הי../images/Emo70.gif גם אני פה ../images/Emo13.gif

גם לי נראה שזה דווקא השיניים ולא החיסון, בעיקר אם את הקודמים בסדרה היא עברה בשקט. רעיון מצוין עם הטיג´ל והציצי. אני אזכור את זה לנגלת השיניים הבאה!
לשתיכן.
 
למעלה