דחוף תיקשור..!

downloadG

New member
דחוף תיקשור..!

מה אני צריך לעשות בכדי להרגיש טוב, סובל מעיפות, סחרחורת, חולשה, ללא ממצאים שלילים בבדיקות דם. אין לי כח להמשיך עם החיים האלה בצורה כזו איני יכול לתפקד, אני מרגיש שאני נגמר.

neophile

New member
תנסה ויפאסנה

או אולי פשוט לצאת מהבית לכמה זמן ...אולי כמה ימים לטבע , להתחבר לאדמה .

חיכית עד עכשיו ופתאום דחוף

יש לך חסימה קלה בצ'אקרת הכתר שהיא זו המאפשרת כניסת אנרגיה חיים לגופנו הפיזי כדי לקיימו ולהחיותו מעבר לכך מהמעט שעדיין זורם, אתה מבזבז על דרמות מיותרות כגון כעסים ושמירת טינה בכמויות נכבדות והרי שאתה מרעיל את עצמך אט אט ובטוח. חיבור לטבע חשיבה חיובית...קנה ספר או לך לסדנה רחץ בים ~ במקווה בהתכוונות של טיהור טיפול אנרגטי יועיל גם הוא לחיים טובים

rucale

New member
תחליף כדור !

שלום DOWNLOAD סתם צחקתי וכדאי שתצחק קצת גם אתה. כי האפשרות השניה לא רווחית. באת לעולם הזה מתוך ייעוד כלשהו שעליך למצוא אותו ולשנס כוחות לשם כך. חולשה וסחרחורות ללא ממצאים הם גם מנת חלקי בימים חמים כשלחץ הדם יורד קצת. אז מה?! יש כל כך הרבה דברים ללמוד לעשות להנות כל עוד אנחנו חיים. אל תוותר! הבט על גופך מהצד או מלמעלה ותראה מה אתה יכול להציע לאדם ה"הרוס" הזה לו היה ידידך או בן משפחה שהיית רוצה באושרו. ראשית כבר תצא מתוך המבוי האינסופי שגרפת עצמך אליו ושנית - כל מה שתציע להוא- תעשה! בטוח שזה לא פשוט, אבל לא מזיק לנסות. קרא את "כוחו של הרגע הזה" אם בא לך . גם "כוחו של התת-מודע" ובמהמשך אציע לך עוד. תתחזק בבקשה, כי אם לא- אנחנו לא יכולים להתקדם יחד! בידידות ובהבנה, רחלי.

התעוררות...

היה בטלווזיה על מחלת העייפות הכרונית, משהו ללא ממצאים רפואיים ככה שאי אפשר לטפל בצורה קונבנציונלית... מה שכן אתה יכול לבחור הרבה שיטות שיחזקו אותך מהתחום הלא קונבנציונלי, מהרפואה המשלימה, רפואה סינית שיאצו ורפואה במגע, יש שיטות שעובדות דרך רפואה ומים הילינג ושיטות אתריות למיניהן ואתה גם יכול לבד בדרכים כמו התעמלות יותר איטית כמו יוגה, טאי צי... העיקר קודם לחזק את הרצון, להבין שאתה רוצה לצאת מיזה, להתחיל בקטן אם אתה לא יכול בגדול ולא לוותר, חיזוק הרצון יבהיר לך שאתה צריך לקום ולהתחיל לעשות, להפסיק להתעמק בבעיה ולהתעמק באיך אני יוצא ממנה... אז זהו, העיקר שמנסים, ואז אחרי שתצא המקטע הפיסי תגלה שיש גם בעיות ברוחני שיש לטפל בהם (-: , זה מה שאני מנסה לעשות. רק שקודם אני מנסה להבין את הסיבות, את הבעיה... בהצלחה המון אור והתחזקות. נ.ב שלום לחברי הפורום, כן כן אני חדשה, יש חיבוק קבוצתי?

מתאים לנו

מסורת זה לא צחוק זו מסורת ככל שנאיר הצד האפל יואפל בהתאם מפליא כיצד ירח שומר על סודותיו אינו מפנה את עורפו אלי אור כמו חושש פן ידע מי עיקש בעמדתו זו ולא ימוש כדי להתקדם ממקומך של עכשיו אולי כדאי להחליף ניק עם התכוונות וכוונה רבה מתאים לי בשבילך פיית אור

ברכות מהצד

הלוגיקה שלך בשיר מפחידה את ניסיונות הארה שלי. מייאשת את מאמצי הקולוניאליסטים המוארים שתוהים אם עוד אימפריה כאן תיפול. ומתסכלת את הבאבא בובה שיצטרך למצוא לי כינוי מותאם נומרולוגית אחר. מצד שני, נראה שהכל מתאים לי מאוד, מחזק את הנאחס וגורם לי לרחם על עצמי עוד יותר, איזה כיף... כאן איגוד הפיות מוסר לילה טוב ומפזר אבקות בהתאם.

לילה טוב איגוד יקר

האבקה עובדת היטב ושמורות עיניי צונחות כמו מאליהן ונדבקות האחת לשניה תיכף ומיד נופלת עלי תרדמה ואלה מילותי האחרונות לערב של יום נפלא שחלף עבר לו ביעף התנסחותך נעימה לאוזן היי רחומה עם עצמך ומפרגנת כי אם את לך מי לך האם ראית את ה"סוד"? דגכעיח טו בהנמ ראטל חגכהעני...אלךלישוןמפנישהמקלדתכותבתכברלבדאזמהישלילעשותפהלילהטוב...זו אבקהסוגא'

אני יודעת, יודעת ש...

בהחלט יודעת שצריך לראות את הסרט, במיוחד כנראה אני, אחרת איך תסביר שכל אחד שואל אותי עם ראיתי... השבוע הזה רשמתי מטלה חדשה, לראות את הסוד ובבקשה לשמור את זה בסוד... מקווה שיש הנחה לאיגוד הפיות... אה.. ופופקורן חמישי בחצי מחיר. איך עברה השבת? שוב הכל מהכל ומכל צד אפשרי.

זו הנאה ואינה מטלה

השבת עברה חלפה לה בהנאה מלאה שלי ושלה בברכת שבוע טוב הרינו פוצחים שבוע חדש אל העולם שכהרגלו מגיע מיד עם צאתה של מלכה למשכנה

דוד לירח אין שום צד אפל

הוא רק נראה אפל מהמקום שבו אנחנו נמצאים. מהצד השני זה ההיפך, מה שמואר אצלנו נראה משם חשוך. לילה טוב ושבוע טוב.

גיטה...שבוע טוב

לא יפה להתווכח עם תיקשור כי אני הייתי שם מצד שני את כנראה שהיית במקום אחר ואני מנחש שלא היית בשני הצדדים בו בזמן, כך שזו תיאוריה טובה בדיוק כמו זו שלי מצידי את צודקת בהחלט ובהודיה על ההארה שולח אליך חיבוק

rucale

New member
למכירה מגרש!

גם בצד האפל וגם בצד המואר! בצד המואר תוכלו ל ר ק ו ד בצד האפל תוכלו ל נ ו ח בעת ליקוי- תתחברו לצד החסוי מי שיקנה עוד השנה יקבל אחד + 1 מ ת נ ה! בשמחה ואור רחלי.

למעלה