דחוף! תתחילו לאגור שקיות ניילון!

דחוף! תתחילו לאגור שקיות ניילון!

על פי החלטת הממשלה אשר תיושם בקרוב תעלה כל שקית נילון בסופר או בכל חנות אחרת שקל שלם! (במסגרת התכנית לצמצם את השימוש בשקיות ניילון המזהמות את הסביבה). זה רציני! שווה להתחיל לאגור!

נו ע ם

New member
מסכנים בעלי הבסטות...

שהיו מרימים חבילות של שקיות מ אלף ...

משיקולי זיהום אויר או

איכות הסביבה? אני מכירה את זה מחו``ל מהשיקול שאם תשלם על שקית לא תזרוק אותה ברחוב.השאלה גם אם סתם שקית סופר או רק המיוחדות יותר.. מי יודע אולי גם בארץ נתחיל לראות באסטות של מוכרי שקיות ממותגות..אח חוזרים לימי הסלים.

הגיע הזמן לחוק הזה!!

יש לכם מושג כמה זמן לוקח לשקית ניילון להתכלות? יותר מ500 שנה! וגם אז זה אחרי שהשקית כבר הוציאה לאוויר העולם את כל החומרים המזהמים שהרכיבו אותה. כריתת יערות גשם לצורת הייצור. ובשנה משתמשים בישראל ב3 מליארד שקיות ניילון. מישהו הזכיר- שקיות זבל,מפות ניילון, שקיות אוכל ועוד סתם מוצרי ניילון?

יש דברים שאין ברירה.

אתה יכול ללכת עם סל למכולת, אבל אתה לא יכול לשפוך אשפה בלי שקית.

שערים

New member
בהרבה מקומות באירופה זה ככה.

ומדובר בשקיות איכות, סוג של בד ונייר. פעם אחת אירעה לי שלא נשאר לי גרוש בכיס, אז כשאתה קונה אצל חרדים ונתקעת, הם יתנו לך בחינם. אבל מה תעשה שאתה קונה באיזה מקום נידח, ונתקעת בלי הארבעים גרוש לשקית, אז מזל ששם אתה יכול לקנות רק חטיפי תפו"א או קוקה קולה, מים או ירקות, אבל השוויצרים לא יודעים חוכמות, וככה הלכתי מהסופר למקום שהותי, שני ידי מלאות מוצרים...

אז ככה,

על פי החוק שקית ניילון חד פעמית תעלה שקל, שקית נייר בד רב פעמית תעלה 4.5 שקל.

למעלה