דחוף!

היי...חברים חז'תי אתמול מהחרמון!!

היי אנשים...אז מכירים אותי שמי נטע..אתם יודעים אני קבוע פה בפורום... בקיצור מה קורה? מה חדש אם טופ מודל..?? אז חז'תי מהחרמון היה כל כך כיף שחבל על הזמן..ואני לא הולכת לבצפר היום כי קיבלתי הרבה מכות כי אתמול בחרמון זאת הפעם הראשון שעשיתי סקי בחיי..חח ובחיים שלי לא נגעתי בשלג או ההיתי בחרמון..היה פשוט כל כך כיף..בקיצור זהו דברו איתי ביי.. שמתי פה תמונה של המהממת שנדי !!! כולל טיירה גם מהממת..אבל לא הצלחתי לסים שתי תמונות באותו הודעה חח בקיצור ביי shake ya body השיר של טיירה השיר הכי מהממם בעולם!! טיירה השולטת אואואואואוואואואואואואואואואוא שבוע הבא הגמררררררררררררררררררררררר של טופ מודל ומי שתנצח היא....נו לא להרוס אתם יודעים ..הרוב.. ביי

MaYuShKuSh

New member
חח שמחה שנהנת..

אני הייתי בחרמון שהייתי קטנה... אבל אולי אני יסע בקרוב לא יודעת אממ שנדי יפה אבל לא בתמונה הזאת והשבוע הגמר? או שבוע הבא? אה ומתי יהיה תעונה השלישית?

ספירושש

New member
דחוף! ../images/Emo32.gif

בהוט 3 יש את הפירסומת של הסרטים של הוט טיימ החודש... וברקע יש שיר יפה כזה "all the day.." משו כזה.. מישו יודע איך קוראים לו?!?!? פליזזז מי שיודע שירשום!

georgina

New member
אתם יודעים אם ערוץ 3 ישדר ישר

את העונה השלישית!? וזה נכון שכרגע מצלמים את הרביעית ויש כבר אודשנים לעונה החמישית!?

allmylove

New member
../images/Emo46.gif למען השם!

אם אף אחד כבר חודש בערך לא עונה לך על זה, כנראה שאף אחת לא יודעת..! וחוצמזה סביר להניח שאין לשיר הזה שם, זו סתם מנגינה ששרים בה ברקע "נה נה נה נה"... סביר להניח שזה משהו שחיברו והקליטו במיוחד בשביל הפתיחה של התכנית. אבל עדיין, את יכולה לנסות לחפש את זה בקאזה כ - america's next top model theme או משהו בסגנון... בהצלחה

למעלה