דחוף!!!!!!!!

oritgz

New member
דחוף!!!!!!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

מחר יש לי שאיבה בצהריים. בעודי מעיינת בעלון של ההפרייה אני רואה שכתוב להביא לשאיבה 2 אמפולות של כוריגון.היום בשבע בבוקר הזרקתי שתי כוריגון 5000 בנהחיית הרופא. אני צריכה להביא עוד שתי אמפולות?? דחוף!!! אני בלחץ

עמית@

New member
למה להלחץ? ../images/Emo2.gif

תביאי איתך ליתר ביטחון (הכוריגון נועד לתמיכה ולא תמיד נותנים אותו) ותודיעי להם שהזרקת היום בבוקר, והם ינחו אותך להמשך. זו הוראה סטנדרטית ולא תמיד משתמשים באופציה הזו.

מה זה הכותרת הזאת ? ../images/Emo8.gif

איפה כול צעקניות הפרום למינהם? ( מי-את שתגידי לא להילחץ ? איזה כותרת קצת יותר עדינות ? למה אין לבבות . וכול הקישקושים לסוגיהם ) רק את הנביא הם יודעים להתקיף

הרמוניה

New member
הכי חשוב-שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

וחוץ מזה אני חושבת כמו עמית-תביאי איתך ליתר ביטחון אבל תגידי שהזרקת היום. הרבה אנרגיות טובות
והרבה קסם אובקת תינוקות
הרמוניה

נועם@בת

New member
לא ידוע לי על זריקות אחרי שאיבה

נותנים עוד כוריגון רק אחרי ההחזרה. אבל גם אם במקרה הכי גרוע תגיעי ללא כוריגון, בטווווח שיש בבית החולים כמה אמפולות ספייר בשבילך
(אני למלש הגעתי עם כוריגון 5000, ואחרי החזרה החליטו בבית החולים להריק לי רק כוריגון 2500, אז הזריקו מהמלאי שלהם). הסירי דאגה מלבך, ושיהיה
שבוע טוב נועם

כן. את צריכה להביא עוד שתי אמפולות

כוריגון. נותנים אותם לעיתים לאחר החזרת עוברים לתמיכה. אז כך שאם זו רק השאיבה, יהיו לך עוד יומיים להשיג את האמפולות. אל תלחצי. שיהיה בהצלחה. סאני.

אורית - בהחלט כן - תביאי כוריגון

בפעמיים שעברתי שאיבה ביקשו ממני להביא 2 כוריגון, ובאחת מתוכן אף הזריקו לי אמפולה אחת אחרי השאיבה. הרופא מחליט אם יזריקו או לא. כדאי לך גם לשאול אחרי השאיבה מתי להתחיל את תמיכת הפורגסטרון שרשמו לך. אני לא שאלתי בפעם הראשונה ובהחזרה אמרו לי ´מה, עדיין לא התחלת עם כדורי פרוגסטרון?´ בפעם השניה שאלתי ואמרו לי להתחיל מאותו לילה של השאיבה. מקווה שיש לך בבית - אם במקרה חסר לך אני יכולה להלוות לך.
- נילה

oritgz

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה...... האמת היא

שהיום בבוקרכבר הלכתי למכבי ולקחתי 2 אמפולות של כוריגון. ולגבי הנרות פרוגסטרון אני קיבלתי אורגסטרון או משהו כזה. בכל אופן זה מגיע בצורה של עגולים קטנים (אני עדיין לא מצליחה להבין איך מחדירים כאלה כדורים קטנים לויגינה ללא מוליך או משהו כזה..) בכל אופן היום בשעה 14 השאיבה ואני קצת מתרגשת הרבה מפחדת........ להתראות!

המון המון ../images/Emo50.gif

בתור ´נשאבת טריה´ אני יכולה להגיד לך שזה לא נורא בכלל. אני מרוב פחד שקשקתי להם בחדר הניתוח (מזל שאפשר היה להאשים את המזגן
) אבל כשהתעוררתי גיליתי שהשד לא היה נורא בכלל, ולמזלי גם כמעט ולא היו לי כאבים. לגבי הנרות - כמו שעמית כתבה לך - תני לאצבעות ללכת...
ושיהיו רק בשורות טובות מרב

אולה *

New member
../images/Emo50.gif בשאיבה!!!

לגבי הנרות - אני משתמשת בטמפונים של פלייטקס - עם מוליך: מושכת את הטמפון אחרונה, מכניסה את הנרות למקום שהתפנה ו...קדימה. כמובן, לא לשכוח להוציא את הטמפון.
אולה.

אין מה להלחץ בדרך כלל תמיד חשוב

להביא איתך עוד מנת כוריגן לרוב אחרי השאיבה או ההחזרה מזריקים עוד כוריגון 1 של 5000 העיקר אם אין לך תיקני בבית מרקחת זה עולה 35 ש"ח ויש אחזר כספי עליו בהצלחה

למעלה