דחוף

יפיופי

New member
דחוף ../images/Emo53.gif

תערובת שמנים למצב של פצע דלקתי סגור. משהו שיפתח וישאב את המוגלה החוצה. בבקשה דחוף.

liri g

New member
תראה

שמנים אתרים נפסגים בעור, לכן הייתי ממליצה לך על לבנדר, הוא מחטא ואנטיבקטראילי, וגם מיבש את הפצע. העור יספוג אותו, והוא לפחות יגרום לפצע להחלים יותר מהר. הוא לא ישאב את את המוגלה החוצה, אבל גם אנטיביוטיקה לא שואבת מוגלה החוצה והיא בכל זאת עוזרת. אני מקווה שתקבל כאן עוד תשובות, אבל אני מאמינה שהלבנדר יכול לתרום לפתרון הבעייה, ולזרז את ההחלמה.... מקווה שהצלחתי לעזור. נ.ב אולי כדאי שתתן קצת יותר פרטים לגבי הפצע, כמו איך הוא נגרם, איזה גודל הוא, כמה זמן, ובאיזה מקום בגוף.

../images/Emo140.gifיפיופי,חג שמח,,,lirl g,צודקת,,,

כמו כן,את שמן הלבנדר טוב לערבב בכמות שווה עם שמן הטיטרי.

יפיופי

New member
תודה תודה יש לי את

2 השמנים האלה ואני תכף ינסה הפרונקל יושב לי בדיוק על הפס של הישבן אפה שיושבים. למען האמת מז כמה ימים היה לי אזה תחושה עשיתי שטיפות ואתמול בערב הוא פשוט יצא במלא עוצמתו הוא כל כך כואב שכל גופי מכווץ. כיוון שלא היתה לי שום אנטיביוטיקה בהשיג יד וזכרתי שיש שמן אחד או שניים לפחות שלמדתי שעוזרים לפתוח פצעים כאלה, רק שאני לא מסוגלת לזכור (כנראה מרוב כאב) ואין לי כוח ממש לחפש בחומר שהוא לא מאורגן. אז ביקשתי את עצתכם. אוקיי בנתיים זה מה שאעשה ומקווה לטוב.

liri g

New member
מקווה שהפצע יעבור מהר....../images/Emo184.gif

ואני מקווה שהשמנים יעזרו לך....

bflygirl

New member
אפשר להכתיב את לבנדר עץ התה וקמומיל

כהכי שימושיים לדעתי ורר בריאות

יפיופי

New member
תודה לכולם ובוקר טוב

אני מתחילה להיתאושש מרגישה בהחלט יותר טוב. אני לא יודעת מה עזר אבל ניסיתי את כל האפשרויות. אז המון
על התגובות

liri g

New member
אוי, רק עכשיו אני קולטת שאת בכלל

בחורה...... פניתי אליך בלשון זכר.... אני מתנצלת.....

למעלה