דחוף!

The Mask

New member
דחוף!../images/Emo53.gif

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, אני יודעת שהמבחן מחר אמור להיות שטויות אבל גיליתי שאני לא זוכרת איך עושים מיזוג דואר. מצטערת על הדחיפות אבל המבחן מחר.

w5

New member
מיזוג דואר

יש להכין מכתב מתאים בWORD עם מקומות למילוי הנתונים אותם נמזג. אח"כ התהליך הוא כמפורט להלן, בערך, כדאי לבדוק את השלבים: שלב ראשון: כלים - מיזוג דואר - מסמך ראשי - צור - מכתבים אחידים - חלון פעיל. שלב שני: מקור נתונים - קבל נתונים - יצירת מקור נתונים - בחירת שדות והוספה כרצונך - נפתח חלון ערוך נתונים - מזינים את הנתונים המתאימים - לאחר כל הזנה יש ללחוץ הוסף חדש - בסוף ההזנה של כל הנתונים יש ללחוץ הצג מקור. לאחר שלב זה מופיע סרגל מיזוג דואר. שלב שלישי: מזג נתונים על המסמך - מיזוג - מגז ל מסמך חדש - מזג. בהצלחה

doer

New member
קודם כל

את כותבת טבלה עם שדות לדוגמא שם, משפחה, כתובת וכו' שומרת את המסמך וסוגרת אותו. לאחר מכן את פותחת מסמך חדש ושם לוחצת אם אני לא טועה ב"כלים" על מיזוג דואר. ישנם שלושה שלבים. בשלב הראשון תצטרכי לבחור מהו מקור הנתונים שאת רוצה למזג במקרה שלנו מה ששמרנו קודם.אחרי זה עליך לכתוב את המכתב שלך ולהוסיף לו את השדות שאת רוצה להוסיף - נמצא בסרגל הכלים מצד שמאל. סימת לכתוב את המכתב יש שלב שלישי במיזוג דואר בו את מפעילה את המיזוג. יש לזכור כאשר כותבים מכתב ולדוגמא מוסיפים "שם" ולאחר מכן מיד "שם משפחה" לשים רווח בין שני השדות. הוא יוריד על זה נקודות. בהצלחה חגי

למעלה