דחוף

Remirat

New member
דחוף../images/Emo59.gif

היום כבר ה14, ולי אישית (אולי לא מספרים לי דברים... הממ...) אין שמץ של מושג מה קורה מבחינת אבטחה, והאם הלארפ בכלל מתקיים... כולם משום מה נשמעים נורא רגועים... בהחלט לא מגלים לי דברים... אני דורשת (!) מידע!!

Ranger One

New member
כנ"ל

כבר לא אכפת לי אם יש משחק או אין. אבל לפחות תגידו.

Ranger One

New member
למארגנים.

איש לי בעיה אישית. אם אני איכשהו מתכוון להגיעל משחק אני צריך לדחות הצגה בעל-פה של עבודה שאני כותב. עכשיו, אין לי שום כוונה ללכת להטריד פרופסור תמים ואז בסוף להגיד "אוו... לא צריך...". תגידו לי עוד היום, כי אחרי מחר זה לא משנה לי ואני הולך לעשות את ההצגה שלי בתאריך המקורי (29).

Ranger One

New member
:)

תראה, הפחד הכי גדול שלי שהמרצה גם יהיה שם. אמרתי לו שאני נוסע לקרובים בירושלים. אם אני רואה אותו שם (דבר שמאוד סביר בהתחשב בעובדה שאני מאמין שהוא זומם לגנוב לי את הטבעת היפה שלי של שר הטבעות) אז אני מסתובב ורץ בהיסטריה בחזרה להוביטון. אני אתקשר\אטריד-אותו-בבית מחר. אתם לא נפטרים מההוביט הזה כל כך מהר. אבוי! תראו את השעון על הקיר! הגיע הזמן לארוחת לילה!

yontanbn

New member
comforting

אני לא יכול לראות בחורה שבוכה בכי מר... ועוד רק בגלל "י" שהפכה במסתוריות ל"ה", אני בטוח שבלי כוונת תחילה... אז, קבלי הודעה זו כניסיון לנחמך. שהדמעות שלך ישקו את העניים. - אני.

Ranger One

New member
...

*תופס את רוב הדמעות בשתי ידיו ומכניס אותם לתוך בקבוקון זכוכית* *מציע את בקבוקון הזכוכית* איבדת משהו? waste not ,want not.

but.. but...

but i type faster in English! and also, it´s confusing to hit the cntrl+shift every 3 seconds! is it really that bad? *sniff*

yontanbn

New member
אבל.. אבל... (תרגום בשביל רדאגאסט)

אבל אני מקלידה מהר יותר באנגלית! וגם, זה מבלבל להקיש על השליטה-הזזה כל שלוש שניות! האם זה באמת כל-כך רע? *משיכת חוטם / הסנפת קוקאין*

סילבן

New member
תשואות רמות!!!!!!!!!!!

סוף סוף מישהו המכבד את העברית, ומבין שהדרך הטובה ביותר לתקשר בין צברים לעולים חדשים היא לא אנגלית. לא תראה עוד מלה אחת שלי באנגלית בפורום הזה.

Ranger One

New member
בלה...

תראה, קיים בעולם סולם שפות: בתחתית נמצאים כל השפות שלא מוזכרות לעיל. באמצע יש Dutch ועיברית עם פוטנציאל קל מאוד להתפתח לשפה ששוה לדבר אותה. אבל ביינתים הם לא שפות טובות. אז באות השפות הגדלות שהם למעשה וראציות של אנגלית: Middle-English ,אנגלית-בריטית , אנגלית-אירית ,אנגלית-סקוטית ,אנגלית-ארה"ב. ואז למעלה כמובן נמצאת השפה האלפית וכל הניבים שלה. אז אני מציע שנעביר את הפורום הזה מעברית לאלפית! שיהיה ברור, עברית זאת שפה מוזנחת. היא לא מוזנחת כמו רוב השפות שיש בעולם, אבל היא עדיין מוזנחת. רק בגלל הרקע העתיק של העברית וזה שמידי כמה מאות שנה משורר\מחזאי טוב כותב בה היא נחשבת מעל השפות ,כי כל פעם שזה קורה הרמה של העברית הספרותית עולה. אני עדיין מחכה לאיזה עוד שלוש-ארבע יהודה עמיחי לפני שאני מחשיב את עברית כשפה ששווה לדבר אותה.

Tal The White

New member
מישהו חושב שהוא מבין בבלשנות!

העברית היא תוצר ישיר של התפתחות הפרוטו שמית הצפונית-מזרחית, והיא אחת השפות העתיקות ביותר המדוברות היום. העברית כמעט זהה למעשה לפרוטושמית צפ-מזרחית חוץ ממספר הבדלים קלים בהגייה המודרנית. (דגש בלוע על מספר אותיות, העלמות הנחציות של מספר אותיות ושינוי בהגיית האות ו´ שבעבר נהגתה כמו הW האנגלית) האנגלית לעומת זאת, היא בן כילאיים של לטינית, בריטונית וסאקסונית משובשת. כל השפות האלו התפתחו מהלטינית העתיקה, שהתפתחה משינוי של יוונית עתיקה שבתורה התפתחה מהפיניקית, שהיא בתורה התפתחה גם כן מהפרוטושמית הצפ-מזרחית! אז לפני שאתה מתחיל לזלזל בערכה של העיברית הישנה והטובה, תנסה להיזכר בהיסטוריה המופארת של השפה הזו שלא השתנתה כמעט בכלל במשך יותר מששת-אלפים שנה, לעומת האנגלית המודרנית, שקיימת כולה אלפיים וקצת שנים. נ.ב. אני מקווה שכולכם לא תישנאו אותי עכשיו על ההרצאה המשעממת הזאת, אבל לא יכולתי לעצור את עצמי!

ועדיין,

ועדיין, מעל כל הדיבורים האלה על סולם שפות ועל הפרוטושמית הצפ-מזרחית (למדתי משהו חדש), אנגלית, לטינית, פורטוגזית, לא משנה מה. הרוב הכואב של השחקנים הרוסיים הם כאלה שקשה להם להתאקלם בארץ מפני שקשה להם להסתדר עם יותר משפה אחת. קיבלנו הזדמנות, ונפתחה לנו דלת למקום בו הם לא יחושו מאויימים, וירגישו בבית. מקום חמים, מכבד ומכובד, של גאווה ושל -אם אפשר לומר- מורשת, שלא מושתת על פוליטיקה או דמים - מגרש משחקי התפקידים החיים. אולי לנו, הישראלים נחותי הרגשות נשמעת האנגלית שכפה יותר סקסית, כי רוב הסרטים והסדרות שראינו הם באנגלית, אבל למי שלא מבין אותה - היא נשמעת כמו גיבובבים של משהו שתקוע לו עיפרון בפה, כך שהוא לא מסוגל להגיד ר´, או ב´ וכל מה שקשור לספתיים נשמע כמו W. הם בחרו שתי בחירות, ואמרו לנו אותה ברגליים: 1) הם באו ארצה "לבנות ולהבנות" (ולו הן מפני שישראל, עם כל הדתיים, היא עבורם היא הפחות גרועה) 2) הם מוכנים סוף-סוף להיפתח לתרבות הישראלית. אז אנא מכם, גם אם הנוף הישראלי מכיל בחובו גם אנגלית, תשאירו את זה ישראלי, עברי ופשוט.

או קיי

understood מעכשיו עברית אבל אני רק רוצה לציין שיש לי אישור מיועצת הביה"ס שלי שבתור תושבת חוזרת, מוטר לי לרשום בעברית עם שגיאות כתיב, ויהיו הרבה מהם. Apologies in advance

למעלה